Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 31 January 2013

UAI Mana Ada Twitter..


ASSALAMULAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Korang penah nampak tak twitter Ustaz Azhar Idrus (UAI) ?
Kalau ada tu, baik korang unfollow je la.....
Dah sah tu face account.....
Nak-nak pulak yang keluar statement pelik-pelik pasal McDonalds semua tu....
Tak faham...
Kejadah apalah yang orang suka-suka buat fake account ni???
Nak-nak artis.... lagilah banyak face account....
Tapi jangankan kata artis sekarang.....
Orang biasa pun boleh di"face account"kan.....
Kesian jugak kat orang yang dipalsukan ni..
Kalu guna kearah kebaikan "mungkin" boleh diterima pakai lagi....
Kalau digunakan kearah negatif dan salah??
Tak pasal-pasal je busuk nama dan maruah orang tu......
Sumber : FB

P/s : Kesian UAI...


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

18 comments:

  1. salam sejahtera ayu. bagus post ni sekurang2nya ayu tahu UAI takde twitter. bahaya fb ni. tp benda yg baik memang kita suka share.tp kalau melibatkan org yg salah atau nak aibkan org tu.nauzubillah ..

    ayu nak share kat sini pasal satu pages ni kat fb. salam..mohon sahabat2 disini pakat report ko Facebook supaya pages https://www.facebook.com/pages/Anti-Ustaz-Azhar-Idrus/496409523735278

    ditutup dan dibanned segera!!!! pages golongan munafik...pembenci ahli ulamak..

    thanks ayu. ^_^

    ReplyDelete
  2. zaman semakin canggih. mcm2 hal boleh berlaku. yg x bersalah jadi mangsa. huhu

    ReplyDelete
  3. skrg ni mmg bykkan nk tipu...alahaiii

    ReplyDelete
  4. Salam sejahtera @Lynn si pipi merah..
    Jalan nak menjatuhkan orang tu memang banyak....
    Ok, done report....

    ReplyDelete
  5. Memang kak @Sue-Rya Qistina.....
    Orang tak fikir panjang.. Salah guna teknologi...

    ReplyDelete
  6. Betul @ayut..
    Macam2 helah, macam2 cara...

    ReplyDelete
  7. Tu la @nuyui a.k.a miss YUI...
    Buat account untuk diri sendiri dahlah kan...

    ReplyDelete
  8. Kalau tak sesia je nama dia busuk kak @hainom OKje..

    ReplyDelete
  9. bila seseorang tu dah terkenal maka mesti akan ada fake twitter or parody account..lumrah dunia twitter..kena berhati2 kalau nak percaya berita dari twitter nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. Baik selidik dulu sebelum nak percaya kan @Azlan Strider...

    ReplyDelete
  11. sapelah yang buat acc. twitter tersebut..

    ReplyDelete
  12. ooo..yeke..ingatkan betul2 la UAI yg punya twitter....

    terbaik info ni..
    baru tahu...

    ReplyDelete
  13. Thanks AJ.. Mcm2 la fake acc skang ni. Grr...

    ReplyDelete