Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 28 January 2013

Terjebak Juga Akhirnya!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Sebelum ni AJ banyak je baca dan tengok orang pakai PURE MARINE COLLAGEN..
Tapi AJ tak berani nak cuba lagi......
Tapi AJ terjebak juga akhirnya..... Hehheheheh... =D
Al-kisahnya malam Sabtu tu la... AJ keluar sekejap dengan Mr.JR..
Sebelum balik tu AJ singgah minum, then ternampak booth ni..
So AJ pun singgah kejap....
Lepas tu AJ belek-belek lah pure marine collagen tu...
Belek punya belek, terasa nak membeli pulak....
Nak-nak gaji dah masuk..... Mulalah kuasa membeli lebih dari segala-galanya... =P
So balik tu dengan semangat waja nya AJ cuci bersih-bersih dan rendam......
Mula-mula bukak bau dia agak tak best... Macam ikan kering je... =D
Dah cuci tu, barulah bau dia kurang sikit...
Balik dari majlis tunang cousin AJ semalam, terus masuk dapur dan rebus.....
Hehehheheheheh... =D
Rasa dia bila makan macam tu je???
AJ tak tau.... Tapi, bau dia sangatlah tak best..
So nak makan tu AJ ikut macam saranan orang lain.... Campurkan dengan jus..... =D
Kalau yang lalu makan macam tu je, makanlah...
AJ rasa, AJ memang tak lalu......



Mana yang belum tahu Khasiat Pure Marine Collagen..
Sila baca info ni..... (Rasa ramai dah sedia maklum..)

*Terkenal untuk kecantikan kulit dan ubat diet 100% semulajadi
*Melancarkan kitaran haid
*Mencantikkan kulit agar lebih putih dan sihat
*Melambatkan penuaan dan melangsingkan badan
*Iodine yang terdapat didalamnya mampu memperbaiki fungsi kelenjar tiroid sekaligus mencegah masalah Goitre iaitu kelenjar tiroid membengkak
*Membantu menurunkan kolestrol dalam tubuh badan
*Membantu merawat gastrik
*Bertindak sebagat Antikulat dan Antibakteria
*Membantu menurunkantekanan darah tinggi
*Memberi tenaga dan menguatkan sistem immune dalam tubuh..
*Menguatkan tulang dan sendi
*Meningkatkan sel rawan dan otot
*Merawat penyakit gout
*Mencegah kanser
*Merawat Annemia
*Menyerap lebihan garam dalam tubuh (lumpuh)
*Melicinkan dan menegangkan kulit serta payudara (anti penuaan)
*Memulihara sel-sel kulit mati (jerawat)
*Mempercepatkan penyembuhan luka
*Menstabilkan kandungan gula dalam darah (kencing manis)
*Membersihkan tubuh badan dari reaksi radikal bebas
*Memberikan kekenyangan (diet)
*Melancarkan sistem metabolisma
*Memulihara usus kecil (sembelit)


P/s : AJ dah cuba...
Korang???

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

8 comments:

  1. coming soon...
    dah order dengan MV.. :)

    ReplyDelete
  2. Hehe.. Niat da ada nk beli tp masih terfikir2 lagi. Hehe. :)

    ReplyDelete
  3. belum cuba laaaa! huhuhuhu. macam nak cuba jerk huhuhu

    ReplyDelete
  4. Hahahahaha... @nanieybarnieylurviey, AJ beli sebab tengok ramai beli je...
    Percayalah, guna nya kejap je... =D

    ReplyDelete
  5. Aj ambik yg purple ek?yg purple bau mmg kuat

    ReplyDelete
  6. Oh yeke @Mrs Velentine....
    Tu la rasa macam tak lalu je...
    Hehehheh..

    ReplyDelete