Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 28 January 2013

Tahniah Izzati dan Mikael!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Semalam 27 Januari 2013 adalah Hari Thaipusam... Ehh????
Selamat Hari Thaipusam pada yang menyambutnya okay.... =D
 Semalam jugak sorang lagi cousin AJ, Izzati selamat melangsungkan pertunangan dengan jejaka pilihan Mikael..
Congrats AJ ucapkan kepada mereka berdua..
Semoga frasa perhubungan yang baru ni berkekalan sampai ke jinjang pelamin...
Insyaallah.... AJ doakan yang terbaik buat korang berdua....
Macam biasa, jangan ditanya status single but taken ni bila nak berakhir...
Sebab jawapannya masih sama..
Senyum manis yang meleret-leret lebarnya......
Hehehheheheh... =D
Esok, lusa, tulat, nanti, kemudian sampailah waktunya.... 
Tup tup takde nak tunang-tunang de, nikah dan sanding terus je.....
Kan Mr.JR kan??? Hahahhahahah.... =P

Sepatutnya majlis bermula selepas Zohor...
Tapi rombongan pinangan dari pihak lelaki sampai agak lambat..
Dalam pukul 3 lebih barulah diorang sampai.....
Alhamdulillah setelah berbincang soal hantaran semua, cousin AJ selamat menjadi tunangan orang......

Okaylah jom tengok sikit gambar yang AJ sempat snap pakai hp kesayangan hati AJ, Mr.SGN (buat masa ni lah...)


Baju yang AJ pakai ni milik mak masa dia muda remaja.....
Adalah 45 tahun umur baju ni.....
AJ suka sangat....... Nampak vintage dan klasik...




Dan lepas pada tu...
Mulalah kegilaan masing-masing keluar....
Heheheheheheheh.....
Baik yang kecik, baik yang besar...... =P

Masing-masing memang pantang nampak kamera.... =D

Nasib tak mini pelamin..
Kalau pelamin atas stage, mau roboh... =P

Ni pengantin lama, pengantin tak berapa nak baru dan bakal pengantin... =D

Sesi biasa, lenjan mini pelamin.. =P


Gambar last sekali, AJ dipaksa makan sirih...
Yucckkkssssss!!!! Rasa dia sangat tak sedap..
Perit tekak AJ ....
Nak taknak telan je la.....
Kata makcik AJ, amik berkat...... =D
Dah 100 kali dah amik berkat ni...... Bilanya keberkatan tu nak sampai??
Hahhahahaha.... =D
Insyaallah, ada jodoh tak kemana kan....
No rush okay... =D

P/s : Happy for both of u..
Congratulation again!!!!

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

12 comments:

  1. cantikkk..!

    eh..baju tu xnampak langsung yg 45 tahun yg lalu...

    nampak mcm zaman skrang jee... :)
    cantik..

    ReplyDelete
  2. AJ mkn sireh!!! ohhhh OMG. hehehehehhe. apa2 pn congrate to cousin AJ =)

    ReplyDelete
  3. Tu la @Cik Nur..
    mak selalu cakap baju2 yang kita pakai sekarang semua dia dah pakai....
    Hehehhehe..

    ReplyDelete
  4. @Fazi Isma tu la pasal..
    kena paksa...
    hehhehehe.... =D

    ReplyDelete
  5. Meriahnye..
    Cntik baju tu AJ
    Hehe. Pengantin lama pun bersarung cincin. :)

    ReplyDelete
  6. tak lama lagi AJ la plak kan..

    ReplyDelete
  7. R=Thanks @nanieybarnieylurviey..
    Kitorang ni macam ni ragamnya kalau dah berkumpul ramai2...
    Macam2 perangai keluar... =D

    ReplyDelete
  8. Insyaallah @Al Kisah...
    Kalau ada, mesti AJ layangkan kad kat Al-Kisah... =D

    ReplyDelete