Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 14 January 2013

Suasana Tempat Baru..


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Arini entri AJ pasal tempat baru je okay....
Hehehheeh...... Esok lusa, dah tak nak cerita lagi....
Kejap je dah pukul 3 lebih..... Bape jam lagi dah nak balik....
Dari pagi tadi, tak banyak benda pun yang AJ nak kena buat..
Pusing-pusing kawasan ofis je....
Lepas tu, duduk kat tempat AJ doing nothing je...
Then turun bawah buat access card...
Biasalah 1st few days selalunya memang macam orientasi je kan......
So sementara tak buat apa tu, PA Boss suruh AJ online je la dulu... (Dah ada permission okay... =D)
Kat sini pun macam ofis lama, internet tak block....
Bolehlah jugak luangkan masa berblogwalking ke, ape ke sementara nak tunggu keje tu... =D
Takdelah boring sangat.....
Boss besar AJ belum jumpa lagi.....
AJ penah jumpa anak Boss je merangkap GM HR kat sini....
Orang-orang berjawatan besar kat sini pun nampaknya very humble....
Nak jugaklah bercakap dengan orang bawahan even makcik cleaner pun..
That's good.... Atleast AJ tak rasa takut sangat...
Hurmmm..... Decoration kat ofis ni cantik....
Suasana dalam ni macam sepoi-sepoi bahasa je..
Dengan lampu yang ala-ala romantik ni, membuatkan mata pun ikut sama layu....
Hahahhahaahahha......
Nak jugak tepek muka sendiri kat sini...
Hahahahahaha... =D
Romantik kan lampu dia?? So berjayakah takkan terlelap waima 2 minit pun??
Hurrrmmmm.....

Dan last sekali...
SEmestinya.......

BILIK TERMENUNG!
Okay ada cermin besar.... AJ suka!!!!

Lepas tu pulak, AJ boleh pulak diminta buat tutorial sanggul yang sekarang ni atas kepala AJ....
Ehhh??? Pun boleh.....
Esok, siap suruh ajar buatkan sanggul macam masa AJ datang interview aritu lagi.....
Adehhh... =P
Okaylah, esok AJ buat sanggul macam yang datang interview tu ye.....

P/s : AJ harap, kali ni AJ kekal sebagai staff kat sini......
Umur pun bukan muda nak tukar-tukar keje lagi kan....... =P




"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

18 comments:

  1. amboi....dalam toilet pun sempat posing :-)

    ReplyDelete
  2. eh toilet tuuu.... hahahahha
    amboi, request toturial lagi gitu...
    nk tgk tmpt ddk.. hehehehe

    ReplyDelete
  3. Kenapa dengan toilet tu @missmera??? Cantik kan?
    Hehehhehheh...
    Tau takpe... Dah cam kelas grooming pulak... =D

    ReplyDelete
  4. cantiknyaa..! mmg mata layulah kan....

    ehh..sanggul mcm mana..? teringin juga nak tgk..hihih

    ReplyDelete
  5. Cantekkknye . .mmg boleh lena kalau lmpu suram2 mcm tue, lampu terang pun boleh lena japp ape lagi suasana romantik mcm tue hehhehe :P

    ReplyDelete
  6. antara bnyak2 gmbar , yg pling menarik perhatin Ainil kt bilik termenung tuh :) hihi .

    cantik gila ofis , rasa mcm nk berkampung ja kt situ :)

    ReplyDelete
  7. AJ, pun jenis tukar2 keje ? hahahah..
    kite nak keje government la.. tp susah nk dapat. anyway. selamat bekerja ! hehehe

    ReplyDelete
  8. @Cik Nur terseksa jiwa raga bila takde keje tu...
    Heheehheheheh........

    Nak tengok sanggul ye, nanti AJ tunjuk... =D

    ReplyDelete
  9. Jenuh nak tahan mata bagi takmo lelap @cikeyrah..
    Hehehhehehe..

    ReplyDelete
  10. Tu la @ainil fazieda.....
    Jap lagi AJ bukan pegi bilik termenung untuk buat business....
    AJ hadap cermin je... =D

    ReplyDelete
  11. Aah @Hayati Buya..
    AJ memang selalu je tukar2 keje.....
    Nak keje dengan goverment memang susah...
    kena rajin apply la..... =D

    ReplyDelete
  12. wow, cantik opis baru.. tapi bilik termenung tu, AJ kena cover skit.. sbb nampak mangkuk corel kat belakang tu..

    ReplyDelete
  13. Tang tu memang tak dapat nak buat apa @Al Kisah, lemak tak cukup nak cover ruang tu..
    Hehheheh.. =P

    ReplyDelete
  14. hahaha..kat bilik termenung pun sempat lagi ek

    ReplyDelete
  15. Prrghh decoration die mmg.. Perghh syiok la keje kt sni. Selesa je dpt :)

    ReplyDelete
  16. @nanieybarnieylurviey tempat dia selesa je.....
    Mata pun mulalah layu je....
    Heehehheeh..

    ReplyDelete