Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 31 January 2013

Sini Banyak TALAM!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Lebih kurang 3 minggu AJ kat ofis ni...
Dari pengamatan AJ, sini banyak TALAM.....
Depan punyalah manis mulut dan muka segala....
Belakang macam-macam cerita yang keluar...
Huissshhhhh... bahaya betul situasi kat sini...
Sampaikan masa lunch, yang tengah sedap makan pun kena complain pasal tak angkat telefon...
Tapi bukan complain depan-depan... Semua main cakap belakang...
Dan yang bestnya....... Talam kat sini mostly LELAKI....
Oh kiranya, kalau kita tengah makan dengan mulut penuh dan tangan kotor pun kena buat kejelah??
Ehhh?? macam tu pulak.....
So cerita dia, kat sini kena pandailah bawak diri...
Jaga bontot masing-masing...
TALAM-TALAM ada di sekeliling......
AJ yang baru 3 minggu keje pun almost kena tempias.....
Haaaa... Acane???
Sabar je lah.....
Punca rezeki AJ kan.... =D


P/s : TALAM DUA MUKA in da house.......

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

19 comments:

  1. Tu la.... Kena banyak sabar kat sini @Mrs Velentine....

    ReplyDelete
  2. huhuhuhu..mane2 organisasi/company pun mcm tu la dik. nak2 kalau keje gomen, lagi la bnyk talamnya

    ReplyDelete
  3. Ni talam JANTAN kak @Sue-Rya Qistina..
    Lagi dashyat mulutnya...
    Takut AJ..

    ReplyDelete
  4. Thanks @Sally Yatiey... Tengah sabar lah ni... =D

    ReplyDelete
  5. hati hati la dgn org bermuka talam

    ReplyDelete
  6. Talam jenis apa tuh? aluminium ka , steel ? hehe.. sabar.. diorang mengumpat , orang yang kena umpatan tu beruntung dapat pahala freeeeeee .. hehe

    ReplyDelete
  7. Talam pon ada jantina ea..haha. nasib baik dlm ofis sy semuanya buat hal kerja memasing...dedikasi la katakan !

    ReplyDelete
  8. ayoyo..lelaki ker???species yang rare tu..hehehe..sabar je u..yg penting jangan choose side sbb once u choose side susah nak keje nanti..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. bila talam itu lelaki..
    rasa mcm pelikk je kan..
    sebab selalu perempuan..

    apapun, sabo je ye...

    ReplyDelete
  10. Kena sangat hati2 @Mimi Azirah..
    Takut kang tak pasal kita kena sekali....

    ReplyDelete
  11. Tu talam yang standart duduk bawah tayar treler @aQu Mad..
    hahhahhahaha...
    kejam tak bunyinye?? =p

    ReplyDelete
  12. Macam tu la best @[PCL]..
    Buat keje sendiri..
    Ni tak... Sebok nak amik tau pasal keje orang lain...

    ReplyDelete
  13. Tau takpe @Azlan Strider..
    I pun tak sangka... Rare gile kot....
    I choose to do my own work..
    taknak campur hal orang..
    nanti i yang susah wooo..

    ReplyDelete
  14. Pelik memang pelik @Cik Nur.....
    Tapi tu lah realitinya...

    ReplyDelete
  15. Sabar eh AJ. Dlm masa yg sama hati2 jgk. Org mcm ni mcm2 mental skit. Tak sangka lak lelaki yg talam tu

    ReplyDelete
  16. Mulut lelaki lagi jahat dari mulut perempuan.. cisss!!

    ReplyDelete
  17. amboii mengalahkan mulot pompuan..!! huhh

    ReplyDelete