Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 28 January 2013

Shopping Time!!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Arini AJ shopping lagi.....
Agak susah nak kikis tabiat shopaholic tu.... Hehehhehe...
Tapi rasanya dah kurang sikit since last year....
Tapi lately ni jadi balik pulak....
So what i bought for today????
As usual, handbag dan kasut....... =D




Kasut tu AJ beli dari besties Aja & Ayap... Kasut ni dibeli dari Zalora....
Actually Ayap belikan kasut tu untuk si isteri, Aja..... Unfortunately, its not fit her..
So dia jual kat AJ... Rezeki AJ la nampaknya...
Kasut tu muat kat kaki ni pulak..... =D
Memang tinggi.... 5 inci setengah kau!!!! Jenuh nak pakai....
Memang taklah AJ nak pakai ke ofis kan..... Hehehhehehe....
Kasut tu hanya akan dipakai masa ada special occasion je.....
Anyway thanks for Aja & Ayap for the lovely shoes......




Handbag tu pulak AJ beli dari SerPhora..... Support bisnes kawan-kawan... =D
Bag-bag yang dijual kat situ memang berkualiti dan memuaskan hati......
Dan Up-to-date okay.... Tu yang AJ suka..
Harganya pun berbaloi dengan apa yang kita dapat... =D
Sekarang ni SerPhora tengah adakan promosi......
Korang boleh like FB page SerPhora.....
Ataupun boleh pegi kat blog SerPhora......
Cepat dapatkan sementara stok masih ada...
AJ dengar stok baru dah nak masuk..... Yeaaaaayyyyyy...
I Like!!!!! =D
Buat masa ni ownernya belum letak follower widget kat blog...
Tapi AJ dah bagitau dah ownernya suruh letak...
So nanti dah ada silalah follow ye... =D

Thanks to Mr.JR, yang bawak AJ here and there today!... =D

P/s : What's Next????
Ermmmm bulan Mac la pulak......
Kuota shopping bulan Jan/Feb dah tutup... =P

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

35 comments:

  1. tingginya kasuttttt....!!
    takut nur tgk....

    ReplyDelete
  2. cantik kasut tu AJ, ..memang pemakainya nampak ranggi tau !!

    ReplyDelete
  3. Thanks @[PCL]..
    Tapi salah langkah terus jadi 'o'ranggi'la' jatuh tersungkur...
    Hehehehehe...

    ReplyDelete
  4. ish rasanya dah banyak kot koleksi kasut ngan AJ dah post kat dalam blog.. macam mana agaknya almari kasut AJ??

    ReplyDelete
  5. Tak pandai pakai kasut setinggi itu...konpem jatuh.....

    ReplyDelete
  6. perghhh kasut tu mmg AWESOME!!!!

    ReplyDelete
  7. Pasni kena buat entri almari kasut pulaklah @Al Kisah...
    Hehehehhe... =D

    ReplyDelete
  8. Kak @Mia Kassim, kena hati2 la kalau kasut tinggi2 ni..
    Jalan pun kena control sikit..
    Heheheheh..

    ReplyDelete
  9. untung laaaaa orang tuh! boleh beli belahhh! huhuhu. bila boleh dapat neh ntah huhuhu

    ReplyDelete
  10. Time ni untunglah @Sue PeLik..
    cer hujung2 bulan nanti...
    Terus tak untung... =D

    ReplyDelete
  11. michelle pun suka shopping =D
    i like the bag ^^

    ReplyDelete
  12. Orang tak berapa tinggi @aQu Mad, harapkan kasut tinggi je la....
    Hehehehhe..

    ReplyDelete
  13. AJ buat nani jeles!!!! huarghhh nk yg tinggi mcm tu jgk...

    p/s: AJ cer check kt sini
    www.pwtc.com.my/c/event-calendar/

    td nani tgk mcm xde.. xsure lak tkut nani terlepas pandang. sbb td duk aim pesta buku je..

    ReplyDelete
  14. @nanieybarnieylurviey beli kat Zalora....
    Hehehhehehe...... =D

    Thanks nani.....
    Jap AJ tengok....

    ReplyDelete
  15. Cantik kasut & handbag. Tak pernah pakai kasut tinggi mcm tu ☺☺

    ReplyDelete
  16. nak jugakkkkk!!huhuhu..i like tgk kasut tinggi2x ni...tp pkai yer tak tahu la blh tak :D

    ReplyDelete
  17. dah shopping nie hati senang laa ek..hehehe..btw i like the shoes..nmpak stylo..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  18. Thanks @Fiza Rahman..
    Actually ni paling tinggi yang AJ ade... =D

    ReplyDelete
  19. Time ni memang senang hati @Azlan Strider,....
    Hujung bulan tengok.. Senang ke tak hati tu?? Hehehheh.. =P

    ReplyDelete
  20. the best theraphy for a woman!!!!!! :)

    ReplyDelete
  21. shopin jgk ye..hehe
    cntik la ksut tuu..aummmmm ^o^

    ReplyDelete
  22. Absolutely @Eca Dwinky Asha.....
    Memang sangat menenangkan minda..
    Yang tak tenang, tang poket je....
    Hahahhaha...

    ReplyDelete
  23. Harussssss @Cik Yaya....
    HAhhahahah... AUuuummm!!!! =P

    ReplyDelete