Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 11 January 2013

Peluang Kerjaya Di Qatar Airways


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Siapa yang berminat nak jadi pramugari????
Ada peluang baik untuk korang memulakan kerjaya dengan Qatar Airways.....
Kalau ada yang berminat tu, cubalah apply...
Mana tau rezeki korang kan????
Tak salah mencuba...... =D
So siapa-siapa yang nak try boleh baca info kat bawah ni......
Best of Luck Darlingsss.... =D


Want to be a Cabin Crew at Qatar Airways ? We are coming to Kuala Lumpur on 13th January 2013!

LIKE our Qatar Airways page & apply here: 
✈✈  http://buzz.mw/-i6w_Z ✈✈

Join the World's best airline (Skytrax 2011 & 2012) and earn a tax-free salary.

If you have confidence & charisma, and are of selflessly driven to care for others, come see us --> 
at 9AM with your CV & photographs, 
at The Renaissance, Kuala Lumpur Hotel (at the corner of Jalan Sultan Ismail & Jalan Ampang) in Kuala Lumpur.

Spread your wings and pursue a career with greater heights! Do you know someone who might be interested in this great opportunity? Please SHARE this post.

✈✈  http://buzz.mw/-i6w_Z ✈✈


P/s : AJ kalau cukup kelayakan pun, AJ tak cuba kot..
Sebab AJ memang tak berminat nak pun... Hehehheheheh... =D

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

5 comments:

  1. Nmpk best tp ble da berkeluarga nnti mcm xsyiok je..

    ReplyDelete
  2. samalah ayue..nur pun xminat...
    tapi kalau pilot minatlah..
    heeeeeeee.. ;p

    ReplyDelete
  3. @nanieybarnieylurviey kawan-kawan AJ yang pramugari pun, semua pakat berhenti bila dah berkeluarga...
    Nak2 bila dah start ada anak....

    ReplyDelete
  4. @Cik Nur waahhhhhh.... nak jadi pilot ye... =D

    ReplyDelete
  5. tak minat . tapi minat pulak tengok cite awan dania . ehh , betul ke tajuk nye tuu ? hehe

    ReplyDelete