Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 29 January 2013

Oh Selasa Ku!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Setelah hujung minggu yang panjang.... Hari Selasa ni terasa sangatlah malas.....
Oh yes! I had Monday Blues on Tuesday..
Ditambah pulak dengan ketiadaan keje kat ofis ni, mata pun layu je la......
Nak-nak pulak pukul 4.30 pagi tadi mata ni baru nak lelap....
Lagilah blues... Hehehehheeh...
Sekarang ni pulak perut pun dah kenyang hasil melantak masak lemak ketam tadi....
Fuhhhh..... Terhangguk-hangguk kepala...
Haishhh... Tak boleh jadi ni....
Nak kena exercise sikit ni..... Kang ada yang tidur kat desk ni....
Lepas tu Datuk keluar, baru ada akai wa baq ang!!!
Hehehhehehehheheh... =D
Jom berjalan-jalan jom...
Tapi dalam ofis je la...
Kalau pegi pantry pun part of exercise jugak kan??? =P


P/s : Bantal, Bebear, Kucing...
Sedapnya kalau dapat tidur peluk semua sekarang ni.... =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

34 comments:

  1. hilang rasa mengatuk.. blogwalking le..

    ReplyDelete
  2. ..selasa pon blues gak eh AJ?..haha

    ReplyDelete
  3. @[PCL] sebab minggu ni ari mula2 keje tu selase......
    hehehehe..

    ReplyDelete
  4. err.. kalau hujan lagi best tido hihi

    ReplyDelete
  5. cuti byk minggu2 ni... takde mood nk keja... jumaat cuti lagi...

    ReplyDelete
  6. seronok nye tak ada keja..akak ni berlambak keje. mari lah sini tolong. hehehe. salam kenal. done follow sini. singgah2 blog akak yer.

    ReplyDelete
  7. adoiyai..syoknya xde keje..hehehe..i siap ade back to back meeting petang tadi..sib baik meeting tak yah kuar opis..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. g pantry mmg exercise..tpi kat pantry mcm2 ada....hahaha.. :)

    ReplyDelete
  9. bc entry nih bru perasan yg arini ari selasa..huhu

    ReplyDelete
  10. esok pasti tak blues dah..hihih

    ReplyDelete
  11. tu la..cuti pon ru bpe ari je..tp mlsnye kan..hehe ;p

    ReplyDelete
  12. Bila online @the malay male, mata jadi makin kecik pulak...
    hehheheheh..

    ReplyDelete
  13. Salam kenal kak @nea lopah...
    Okay meh sini AJ tolong..
    Hehhehehe..
    Errrr tolong tengok je la kot... =D

    ReplyDelete
  14. Syok woooo @Azlan Strider...
    Sampai i yang mati kutu tak tau nak buat ape dah...
    hahhahahahah....

    ReplyDelete
  15. Apa lagi @Eca Dwinky Asha, kalau dah ke pantry... makan je la jawabnye... =P

    ReplyDelete
  16. Hahhahahha... Adeh @luqman zakaria..
    Boleh pulak macam tu.... =D

    ReplyDelete
  17. Ntah la kak @izan mama mia...
    Mata ni memang takmo lelap....

    ReplyDelete
  18. Sebab bersambung2 tu @Cik Yaya....

    Tu yang menjadi2 malasnya.... =D

    ReplyDelete
  19. Stres sgt ble sok keje mlm ni xleh tido.. Confirm rs mcm xckp tido.. Adess

    ReplyDelete
  20. Kat ofis sure menagantuk sangat @nanieybarnieylurviey..
    Rasa maam mata kena gam... =D

    ReplyDelete