Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 31 January 2013

Nak Tukar Ke Tak???


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

AJ dapat email dari AsiaHost yang mengatakan isu berkaitan dot my tu dah selesai.....
AJ pun try bukak blog yang gunakan dot my...
Yes, memang dah boleh view blog yang berdomain dot my ni....
Tapi AJ pulak yang macam was-was...
Nak tukar ke tak domain dot my AJ tu??
Macam fobia pulak...
Or patut ke AJ cari host domain lain macam dot com etc.....?
Ermmm rasanya tengoklah macam mana nanti....
Kalau agak-agak dah memang okay server dot my tu, baru AJ tukar..
Kalau tak memang AJ akan setia hujung nyawa dengan http://ayuejean.blogspot.com je la.....
Wahhh..... Setia Hujung Nyawa katanya lah kan.... =P
Heheheeheheheh.......


P/s : Dot Dot Dot Dot Dot....

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

20 comments:

  1. akak masih setia lg dgn blogspot.com ni. mmg takkan tukar kot. hehe

    ReplyDelete
  2. hhmmm.. ikut senang adik la.. kiki.. mama dr dulu mmg dengan blogspot jew.. :)

    ReplyDelete
  3. ada beza ker ayu.. akak tak pernah tahu pun mende2 nie.. huhuhuh.. :D

    ReplyDelete
  4. samalah kita AJ, dapat jugak email dari asiahost cakap isu ni dah settle, hm...tapi tula, dah fikir masak-masak, tak nak tukar kot, serik!!lama sangat problem dia, makan seminggu jugaklah nak ok...risau kalau jadi balik :(

    ReplyDelete
  5. AJ pun ingat macam tu la kak @Sue-Rya Qistina..
    Baru nak curang...
    hehhheh... =D

    ReplyDelete
  6. Kalau senang memang dot my kak @mama maman aka yana... Pendek dan ringkas...
    Tapi tu la.. takut sejarah berulang je.... =D

    ReplyDelete
  7. Takde beza pun kak @Kakizan Omar.... =D...
    Sama je sebenarnya...
    Cuma pendek sikit je...

    ReplyDelete
  8. Semua orang pun macam serik @Orga....
    Kalau jadi balik macam leceh je..
    Tunggu la sebelum expired setahun tu..
    Kalau okay mungkin baru tukar kot... =D

    ReplyDelete
  9. msih gna blogspot je ni..mlas nk tukar2x...tp ok je klu nk tukar kan :)

    ReplyDelete
  10. tak tahu sbb tak pndai bab cmni..hihi

    ReplyDelete
  11. Tak payah tau pun takpe @nuyui a.k.a miss YUI..
    hehheheh..
    nanti sakit hati je... =D

    ReplyDelete
  12. terpulang pada ayue...
    macam nur, dgn blogspot je kot..
    belum sampai seru nak tukar...
    hihihi

    ReplyDelete
  13. Rasa tak kot @Cik Nur..
    Biar dulu lah.... =D

    ReplyDelete
  14. domain ni bermasalah lagilah malam ni...

    ReplyDelete
  15. Yeke @Cik Nur??
    AJ tengok kejap ni okay je...

    ReplyDelete