Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 17 January 2013

My Sleeping Partner!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Selamat pagi semua!!!
Wahhhh... tetiba pulak AJ bermood ceria gitu pagi ni...
Hahhahahhahaha... =P
Alhamdulillah..... Tahun baru ni belum ada lagi nak bermuram durja....

Haaaaaa........ Pagi ni nak story sikit pasal sleeping partner AJ...
Memang tetiap hari, kalau AJ dah start nak landing-landing je.....
Mesti dia ni datang menyempit.....
Tak panggil pun tetap datang tidur kat sebelah AJ...
Memang tak malulah dia ni.......
Kadang tu, dia je conquer katil macam tempat tu dia sorang je yang punya......
Tapi ada jugak sekali sekala dia taknak datang tidur sebelah AJ..
Time tu mulalah AJ guna kuasa veto.....
Paksa jugak dia tidur sebelah AJ.....
Tu yang kadang bercalar balar tangan AJ.... Siapa suruh kan??
Orang dah taknak, main paksa-paksa.......
Memang mendapatlah sedas dua...... Tak payah minta, dia bagi percuma...
Hahhahahahah.... =P

Jom AJ kenalkan korang dengan sleeping partner AJ...


Nama : LULU
Tarikh lahir : 10 Oktober 2011 (Siapa sama date boleh sambut besday dengan dia..)
Tempat lahir : Dalam almari baju AJ!
Baka : Maine coon (tak tau macam mana boleh jadi baka ni..)
Jenis bulu : panjang, sedikit kembang dan lembut..
Bau : Wangi (Bila dah mandi) + Masam (Bila dah seminggu tak mandi)
Hobi : Berlari 1 rumah dengan geng-geng, memanjat langsir, tok guru yang lain-lain bab memanjat segala almari kat rumah..
Perangai : Diva, suka buat muka bajet gangster (macam dalam gambar), kadang-kadang manja selalunya ganas..
Cita - cita : Menjadi DIVA dalam rumah... =P

P/s : Sleeping partner seorang manusia???
Soon... Insyaallah... =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

13 comments:

  1. comeynye!!! :) muke mcm berserah je... :)

    lengkap biodata lulu

    ReplyDelete
  2. salam kenal dari akak

    comelnyaaaaaaaaaaa ;)

    ReplyDelete
  3. tgk gambar kucing AJ ni, akak rindu dgn jabu, kucing akak yg pernah akak bela dulu. warna bulu dia kelabu+coklat. sayang sgt ngan dia sbb akak jaga dia dari lahir sampai la besar. pastu ada org amik dia sbb dia paling comel. huhuhuhu. skang ni ada anak2 kecik, husb x bagi bela kucing la pulak.

    ReplyDelete
  4. Muka tak puas hati tu @nanieybarnieylurviey...
    hahahahhaha..... mestilah ada biodata.. =D

    ReplyDelete
  5. Takpe kak @Sue-Rya Qistina....
    Nanti anak dah besar sikit, akak bolehlah bela lagi....
    Kalau husband akak bagi la.... =D

    ReplyDelete
  6. ingat sapa partner cik ayue jean td.. hiks.. seronok jugak tau sesekali dia jadi peneman kannnn

    ReplyDelete
  7. hahaha..MV sleeping partner hubby & wani

    ReplyDelete
  8. comeii..!jantan ke tino ni..?
    nak jadi diwa yeeee..!

    ReplyDelete
  9. @mama maman aka yana hehehhehe..
    AJ belum ada lagi sleeping partner yang tetap... =D

    ReplyDelete
  10. Semestinya la @Mrs Velentine..
    hehheheh..
    Orang ada hubby... =D

    ReplyDelete