Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 11 January 2013

Medical Check-Up!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Semalam company baru bagi surat minta AJ pegi medical check-up...
Biasalah tu, benda tu memang perkara biasa bagi kebanyakan company sekarang.... =D
Baguslah kan......
Pagi lagi AJ dah bangun dan keluar rumah......
Takut nanti kalau lagi lambat, ramai pulak orang....
Tapi AJ tak boleh nak breakfast sebab nak medical check up kan kena puasa.....
Lalu depan kedai nasi lemak tadi, amik bau dengan telan air liur je la......
Humakngai.... Tetiba berselera pulak dengan bau-bauan tu...
Sebelum ni, tak pandang pulak kan kedai jual nasi lemak tu... Hahhhahahaha.... *Ngengada!!!*
Thanks ya abah sebab tolong bawakkan AJ pegi Kinik kat Mont Kiara ni ..... (Yup i am spoilt brat .... =P)
Tadi dah siap check mata dan amik darah...
Yeaaayyyyyy berat AJ dah naik 2kg la....
Sekarang dah 41kg.... Hehehehe...
Ni AJ tengah tunggu nak X-Ray..
Sambil-sambil tu, skodeng lah blog orang dulu.....
Kang kalau tak buat apa-apa mau tertidur atas kerusi empuk ni kang.....
Tu la, dah tau pagi nak pegi check, malam tadi tidur lambat dah kenapa.....???
Padanlah muka AJ sendiri.....
Hehhehehhehhe.... =D


P/s : Jap lagi nak pegi ofis ke tak????
Nak pegi ke tak??
Kalau ikutkan semalam dah release dah......
Hurrrmmmmmmm..... *Thinking*


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

12 comments:

  1. bestnya!!! berat badan 41kg je. tu berat time akak kat sek men tau sbb aktif sukan. now dah semakin chubby. huhuhuhu.

    ala dik, xyah la g keje. bos dh release pun kan? hehehe

    ReplyDelete
  2. pegila opiss...untuk kali terakhir....hihih

    ReplyDelete
  3. seronoknyaaaa berat dia dah naek erk??? rasa macam nak bagi sikit jerk lemak2 neh kat awak. eheheh

    ReplyDelete
  4. wahh berat kita nk sma ja kak..hahaha...nk gemukkkk!!

    ReplyDelete
  5. Ni pun nak naikkan lagi sikit kak @Sue-Rya Qistina....
    Hehehehhe....
    Aah memang tak pegi pun.....
    Malas pulak...

    ReplyDelete
  6. Mudah2an kak @Kakizan Omar....
    Isnin or selasa ni dapatlah result... =D

    ReplyDelete
  7. Semalam AJ dah say bubbye dah kat diorang semua @Cik Nur....
    Hehehehhe....

    ReplyDelete
  8. Seronok sangat @Sue PeLik....
    Dah tak lalu nak dengar orang asik cakap AJ kurus je....
    Hehehehhehe......
    Bak sini bagu cepat... =D

    ReplyDelete
  9. Ringannya @hazwan hairy??
    Akak macam tak caya je....
    Hehehehhe....

    ReplyDelete
  10. Nani da turun blik da. Stress.. Nk dpt 3kg blik nih..

    So kesimpulannye pegi ke tak ni??

    ReplyDelete
  11. Memang stress bila berat turun @nanieybarnieylurviey....

    Keaimpulannya......
    AJ tak pegi pun.... =P

    ReplyDelete