Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 11 January 2013

Mask Addict!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

AJ ni memang pantang sangat kalau jumpa face mask......
Bukan face mask yang orang pakat main paintball or face mask buat merompak tu....... =P
Ni beauty face mask....
Eventho were not beauty, tak salah kot kalau kita pamper muka kita ni dengan beauty face mask sekali sekala......
Kan kan kan....???
Siang tadi, masa nak pegi sign offer letter AJ sempatlah merayap dekat Kl Sentral....
Sebab AJ janji dengan GM HR tu nak datang pukul 2 PM.....

Masa berjalan-jalan tu, macam biasalah mata ni meliar ke sana sini...
Bukannya meliar cari jodoh ye..... =P
Kehkehkeh... Tapi kalau cuci mata sekejap, okay kot...
Boleh kan Mr.JR kan?? (I know u will read this! =P)
AJ tengok ada promotion pasal  1 produk ni....
SAVEE, produk ni dari Singapore..........
Setelah AJ belek-belek dan soal siasat isi kandungan produk kat promoter tu, takde apa yang meragui AJ untuk tidak membeli produk Savee ni..... *Shopaholic mode ON* ^_*
Tengok pulak hari ni diorang buat last day promotion.......
Berblink-blink, terbuntang-buntang biji mata AJ tengok face mask tu......
Rugi rasanya kalau tak beli.......
Macam-macam variasi ada antaranya Apple, Soy, Blackberry, Nano Platinum Placenta, Bird Nest....
Dan juga bermacam-macam jenis.. Ada Sleeping Paper Mask, 3D Paper Mask series, Diamond Collagen Treatment Mask, Eye Mask, Nose Mask etc.....
Selain mask ada jugaklah produk untuk badan, rambut semua...
Tapi yang tu AJ tak amik port sangat.... Kang amik tau lagi habislah duit AJ... =P
Akhirnya setelah belek semua mask, AJ sambar 15 peket terus...
Dah alang-alang dia buat promotion kalau kita amik 15 pack tu.... So sambar je la.....
Hehehhehehehehehheh..... =D

Savee Mask


Yang AJ pakai ni Diamond Collagen Treatment Mask....
Dia macam jelly... Rasa dia sejuk je bila kita pakai..... Macam letak obor-obor kat muka pun ada perasaan bila pakai mende alah ni... =P
Yang berwarna gold dan blink-blink ni untuk moisturising and whitening......
Yang jenis ni ada 3-4 warna dan fungsi setiap mask tu lain-lain lah kan.... =D
Tapi sorrylah korang.... AJ tak tau kat mana boleh dapatkan produk ni.........
AJ pun "TER"jumpa je booth dia tadi........

So far kulit muka AJ tak penah lagi bereaksi bila pakai macam-macam jenis mask dan dari apa-apa jenama ni....
Even murah pun, AJ okay je.... Alhamdulillah lah...
Kalau facial cleanser atau make up ni susah sikit..... Memang kena cari betul-betul sebab kadang tu ada yang tak sesuai =D

P/s : Kalau kita tak cantik sekalipun, tak salah sekiranya kita berusaha untuk diri sendiri rasa dan nampak cantik kan??
Biarlah tak cantik pada mata manusia pun.... Tak rugi sesen pun... =D




"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

4 comments:

  1. pink kat bibir tu pun mask juga ke AJ?
    kuikuikui

    ReplyDelete
  2. Yang tu original mask la @missmeraa....
    Hahahahaha....

    ReplyDelete
  3. Setuju.. Kdg2 nk pamper wajah kite. Suke kta2 AJ yg last tu. Tak rugi sesen pun!!!
    Tgk lak mask mcm2 color n packaging die mmg menarik. Lagi cpt la tgn grab beli. :)

    ReplyDelete
  4. Kan @nanieybarnieylurviey kan....
    Lainlah kalau everytime orang pandang tak cantik, bersen2 duit hilang kan....
    Hehehehe... Tau takpe...
    Lagi cepatlah terpengaruh... =D

    ReplyDelete