Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 18 January 2013

Kanak-Kanak Hilang!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Ternampak post dari Kelab Penyokong Polis DiRaja Malaysia kat FB tadi....

KANAK-KANAK HILANG:
Adik William Yau Zhen Zhong, 6 tahun telah dilaporkan hilang pada 16 Januari 2013. Kali terakhir beliau dilihat adalah di Kedai Elektronik Onking, Jalan Putra Mahkota, Putra Heights. 
Adik William memiliki ketinggian 70sm dan mempunyai kesan parut di bahagian kiri dahi.

Jika anda ternampak atau mempunyai maklumat lokasi adik ini, sila hubungi SJN Goh Lai Thang (D11 IPD Subang Jaya) di talian 03-56319800 atau 012-2197133.


Kalau ada sesiapa yang terjumpa adik ni, silalah laporkan ke balai polis berdekatan atau call nombor tertera......
Minta tolong SHARE ye kawan-kawan.... =D

P/s : Semoga Adik ni selamat ditemui..... 

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

18 comments:

  1. moga dia selamatlah hendaknya....

    ReplyDelete
  2. risau btul klu bebudak hilang camni...

    ReplyDelete
  3. Tu la @Faizol Dee...
    Sekarang ni tak selamat dah even bebudak pun...
    Tak macam zaman kita dulu.....

    ReplyDelete
  4. la...siannye..hope dia selamat ditemui

    cantik header...ayu gitu

    ReplyDelete
  5. sekarang ni ramai penculik .. hurm..

    ReplyDelete
  6. hurmmm harap harap lah cepat jumpa

    ReplyDelete
  7. moga beliau selamat hendaknya, insyallah akan cuba sebarkan info ni~

    ReplyDelete
  8. Moga di selamat ke pangkuan keluarga.. Mcm2 la skang. Risau plak.

    ReplyDelete
  9. alahai kesiannya budak ni.. :( semoga dia selamat jee

    ReplyDelete
  10. semoga adik ni selamat di temui..amin...

    ReplyDelete
  11. dunia sekarang semakin bahaya, jenayah di mana mana... Hati2

    ReplyDelete
  12. aduhhh sedihnyaa ..
    dikk akak share ye ! ..

    ReplyDelete
  13. x jelas la gambar...smoga ditemui secepat mgkin aminnn

    ReplyDelete
  14. moga dia selamat. dan dapat pulang ke pangkuan keluarga dengan selamat.

    ReplyDelete
  15. Yup... harapnya dia berjaya ditemui dengan selamat....

    ReplyDelete