Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 14 January 2013

Hari Pertama...


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Arini 1st day AJ keje kat tempat baru....
Pagi tadi bersemangat waja bangun awal....
Heheheheh.... =P
Yelah kat tempat lama, AJ sesuka hati je nak masuk pukul berapa yang AJ suka.....
Bak kata Mr.JR company tu memang ada share dengan AJ... ^_*
Kat sini dah tak boleh la nak buat perangai tu..
Kang tak pasal je kang.... =P

AJ pun tak tau suasana keje kat sini macam mana...
Lepas tu cara orang kat sini bekerja camne...
Tempat baru, suasana baru dan orang baru...
Keje pun baru.... So banyak yang AJ kene belajar...
Lain tempat, lain cara kejenya....
So far pagi ni okay je lagi..
AJ belum kenal sesiapa lagi selain PA Chairman sebab masa interview aritu, dia yang mula-mula AJ jumpa...
Hehehehehe.....
Sekarang ni, AJ belum start apa-apa lagi...
Tu yang dan update blog tu...
Hahahahaha.....
Apapun, semoga arini menjadi permulaan yang baik untuk semua orang.....

Nampak tak wajah yang excited tu??
Sempat lagi nak camwhoring as usual lah kan.... =P


P/s : No Monday Blues for Today =D

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

14 comments:

  1. bestnye... happy working AJ.New environment new spirit!!!

    ReplyDelete
  2. wahhhh tahun baru keje tempat baru ok la tu..selamat bertugas kat tmpat baru yekk..Moga sukses :-)

    ReplyDelete
  3. Thanks @nanieybarnieylurviey... Yup semangat baru ni...
    Heheheheh....

    ReplyDelete
  4. AHehehehe.... Thanks @AQ Eyfa.
    Saje ubah angin je.. =D

    ReplyDelete
  5. semoga dpt sesuaikan diri.insyaAllah :)

    ReplyDelete
  6. Thanks @combi...
    Insyaallah...
    So far buat masa ni okay je... =D

    ReplyDelete
  7. selamat bekerjaaa...
    ariari kl sentral lepas ni.
    heheheh

    ReplyDelete
  8. waahh..sempat lagi update blog..kira oklah tempat baru ni kan.. :)

    mmg wajah kelihatannya bersemangat..! hihihi

    ReplyDelete
  9. Buat masa ni okay lagi @Cik Nur..
    Hari pertama... bersemangat la.....
    Hari lain??? Hehehheh...

    ReplyDelete
  10. semoga tempat baru lebih seronok..hehe..

    ReplyDelete
  11. Mudah2an @hazwan hairy..
    kalau tak seronok pun kena buat2 seronok je kot..
    hehhehe.. =P

    ReplyDelete
  12. Muka Aj mcm ade sorang hamba Allah nie lahh lagi tadi dok perhati jek muka Aj hehee

    ReplyDelete
  13. Macam siapa @cikeyrah???
    Suspen je....
    heheheheh..

    ReplyDelete