Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 15 January 2013

Hadiah Dari Mr.JR!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Sempena meraikan keje baru ni, Mr.JR bagi AJ hadiah..... Iaitu bawak AJ pegi shopping... Yeaaaayyyyyy!!!!!!
(Aik??? tahun-tahun sebelum ni takde pun???? =P)
Elok je sampai rumah semalam, Mr.JR call suruh AJ naik train ke KLCC.....
AJ pun teruslah keluar balik, dengan baju keje pun tak sempat bertukar.....
Sampai KLCC ingatkan nak pegi makan dan jalan-jalan......
Rupanya Mr.JR bawak AJ masuk Isetan... Dia pilihkan AJ 3 helai baju untuk keje....
Alhamdulillah...... Murah rezeki AJ tahun baru ni.. Terima kasih Sayang......
Kalau nak tau AJ ni memang tak banyak pun baju yang formal....
Keje-keje AJ sebelum ni, semuanya pakai kasual.... Baik dari masa I-Cimb dulu....
So memang AJ hargai sangat apa yang Mr.JR hadiahkan untuk AJ ni.....
Lepas tu singgah pulak kedai kasut....
AJ amik 2 pasang kasut....
1 Mr.JR pilih dan 1 lagi pilihan AJ....
Agak-agak korang, mana pilihan AJ??? Dan mana pilihan Mr.JR???
Sebenarnya banyak je kasut yang kami pilih...
Tapi sayangnya size AJ manjang je habis....
Adehhhh... Ramai sangat ke orang shopping kasut.....?
Dekat 45 minit ke 1 jam jugaklah dalam kedai kasut tu....
Hahhahahahahha........
Sabar je la Mr.JR layan karenah AJ...... =P
Nasib Mr.JR la kan..... AJ ni memang agak cerewet...... (Dahlah orang belanja shopping, lagi mau cerewet..)
Tapi yang AJ tak puas hati, dia cakap tu kira hadiah hari jadi la....
Ehhh??? Mana boleh... birthday AJ bulan 6 kot.... Lama lagi.....
Terus dia tergelak..... Cheeehhhh hampagas punya Mr.JR! =P

Cuba teka mana 1 kasut pilihan AJ, mana 1 pilihan Mr.JR??? =P




Ni semua pilihan Mr.JR tau....
AJ terima je.... =D


Inilah hadiah-hadiah dari Mr.JR.......
Alhamdulillah.... =D
Terima kasih sangat.....

Pagi ni punyalah excited.... Balik semalam terus cuci baju yang beli tu, semata-mata nak pakai pegi keje.....
Hehehhehehehhe... Tak sabar-sabar... =P

P/s : Thanks You So Much Sayang...... =D



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

10 comments:

  1. Alhamdulillah @hazwan hairy..
    Rezeki jangan ditolak... =D

    ReplyDelete
  2. untungnya A.J. mesti kasut kaler blue black tu pilihan Mr.JR kan... hehe

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah....
    Yup dia pilih yang @Sue Echan...
    Actually dia ada pilih lagi 1... Warna pink...
    tapi size AJ pulak takde...
    So AJ pilih je la yang kaler ala-ala orange tu.... =D

    ReplyDelete
  4. tingginya kasuttt..!

    Yg muncung tajam tu kan pilihan JR...

    ReplyDelete
  5. Yup betul @Cik Nur..
    Dia memang suka kasut muncung tajam2 ni...
    hehehehhehe....
    Aah nur, kononnya nak yang rendah..
    Last2 yang tinggi jugak jadi pilihan.... =D

    ReplyDelete
  6. Hahahahha.... Tak bagi pun still sayang @Mrs Velentine... =D

    ReplyDelete
  7. Wah murah rezeki. Alhamdulillah :) byk shopping tu :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah @nanieybarnieylurviey..
    bak kata pepatah AJ..
    "Orang memberi, kita sapu je....."
    Hahhhahaha... =P

    ReplyDelete