Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 10 January 2013

Fuhhhh LEGA... Settle!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

AJ rasa ni entri terakhir AJ dari ofis lama ni......
Kinda Sad and at the same i'm Happy.... =D
Semalam AJ dah settlekan all the thing dengan Boss...
Alhamdulillah dia bagi AJ pegi...
Dengar ayat dia macam pasrah je...
Dia cakap "Okaylah, i memang takkan halang kalau u dah dapat better offer"...
Tapi ikut procedure la kan... AJ punya notis hanya beberapa hari je...
Memang tempat baru tak boleh tunggu sampai sebulan...
So diorang decide untuk bayar company AJ sekarang...
Walawehhh... Terasa "diriku begitu berharga" pulak...
Heheheheheheh......
Apapun, thanks Boss..... AJ appreciate sangat-sangat...
Hilang terus segala rasa agak takut AJ.... Siap boleh gelak-gelak dengan dia...

Pagi tadi AJ bukak email tengok ada email release letter dari Boss and email tu dihantar pukul 2.17 AM.....
Tak tidur apa Boss AJ ni??
Tapi takpelah, lagi senang urusan AJ.. Terus AJ forwardkan email tu kat company baru......
After that AJ bergegas pulak pegi ofis baru amik cheque untuk company ni dan sign offer letter...
Alhamdulillah....... Terima kasih Ya Allah kerana memudahkan urusan AJ..... =D
Tadi company baru tu bagi AJ surat suruh pegi Medical Check-up...
Dah tentu-tentu AJ tak sempat masuk ofis esok kan???
Rasanya sampai sini je khidmat AJ dengan company sekarang......
Macam-macam yang rasa kat sini....
Ada rasa nak marah, rasa malas, rasa sedih, rasa masin.. Ehhh???? =P
Semoga Boss dapat staff baru yang lagi comel okay... Tapi tak boleh lawan comel AJ la... Weeeeaaaakkkk!!!!!!

Okaylah, Its the time to say Goodbye.......


P/s : Goodbye ADS Sdn Bhd....
Till We Meet Again.... =D
But not as employee la... 


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

4 comments:

  1. Alhamdulillah.. mudah je kan..=) wahh msti excited ni nk msuk ofis baru..

    ReplyDelete
  2. selamat bertugas ke tempat baru ya ayue.. :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah @nanieybarnieylurviey....
    Memang senang sangat kali ni... =D
    Aah excited sebab nak tinggalkan current job sebenarnya..... Hehehhehe..

    ReplyDelete
  4. Terima kasih @Cik Nur...
    Tapi isnin la baru official... =D

    ReplyDelete