Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 4 January 2013

Friday Madness!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah arini Jumaat yang pertama dalam tahun 2013....
AJ rasa mood nak bercuti tu, tinggi melangit sangat...
Sebabnya datang keje minggu ni, macam tak buat keje....
Arini lagilah.... MALAS sangat rasanya....
Lepas tu capai hp, mulalah gejala "Friday Madness"....
Snap gambar peraaan sendiri banyak-banyak, then edit....
Owhhhh... Tang tu rajin pulak...
Tang keje?? Terus jadi trang tang tang....
Boss masuk minta report, barulah rasa nak terlentang....
Time tu barulah tau macam mana rasanya langit runtuh sedebuk atas kepala....
Hahahahahaha......
Okaylah, bila fikirkan hal ni terus mood nak buat keje naik 76%.... =P
Bye!!! Till we meet again....
Eceewaaahhhh.....!!!


P/s : Yes sometime i become mad... =P
Tapi still dalam kategori gila yang CUTE kan???
Weaaaakkkkk!!!! OkBye!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

13 comments:

  1. lipstik yg merah menyala..cantikkk..

    ReplyDelete
  2. Slm Jumaat AJ..
    mad cute tak pe.. :)
    xnmpk mcm org malaysia da.. nmpk mcm international artist.. cantik!!!

    ReplyDelete
  3. @permatabiru senang sikit dari jauh dah boleh nampak....
    Hehehehehe.....

    ReplyDelete
  4. Amboih @nanieybarnieylurviey....
    International artist tang mana tu?
    Heheheheh.....

    ReplyDelete
  5. Thanks @Cik Nur...
    Tapi sengal je yang lebih...
    Heheheh....

    ReplyDelete
  6. haha untunglah smpat lagi buat kja lain..haha

    ReplyDelete
  7. Untunglah @hazwan hairy... Bila boss takde...
    Boss balik nanti??? Masaklah.... =P

    ReplyDelete
  8. ewah ! cantik nye AJ :D

    kalau tak siap keje nie , bos mesti marah punya . hehe

    ReplyDelete