Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 25 January 2013

Finally..... Thanks Again Mr.JR!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Malam tadi lepas Mr.Jr balik keje, kitorang pegi Sentul.....
Mr.JR nak belikan riding shoes untuk AJ......
Even AJ cuma pillion je.... Dia nak jugak belikan.... Safety..
Dah lama dah cari riding shoes ni... Tapi disebabkan kaki AJ ni comel sangat, susah nak cari size....
Selalunya yang jumpa pun mesti size 40 keatas....
Baik pinjam kasut Ronald McDonald's je macam tu...
Hehehheheheheheh... =P
Finally last week Mr.JR ada terjumpa yang ada size AJ...
So semalam dia bawak AJ pegi beli kasut tu..... Beli terus pakai lagi okay.....
Hahahahhahhaha.... Yelah, naik moto kot.. Kasut tu tak muat nak simpan dalam box......
Memula dia suruh AJ amik yang cutting untuk ladies, yang ada tumit tu....
Tapi AJ pulak taknak yang macam tu..... AJ tengok macam pelik je....
Sempat lagi kitorang argue kat kedai tu... =P
Lepas dah cuba dua-dua, AJ lagi selesa yang lelaki punya cutting....
Mr.JR mengalah juga akhirnya.... Hahhahahhahahah......

Iz2 Riding Boots (Harga pi Google =P)

Then after that terus pegi makan kat TGI Friday kat Menara Hup Seng...
AJ pilih Grilled Lamb dan Mr. JR pilih Sirloin Steak.....
Lepas tu kami order Chicken & Cheese dan Mushroom Soup....
Air macam biasalah.... Selalu kalau western je mesti pilih Milkshake....
AJ Chocolate Chip Milkshake dan Mr.JR Vanilla Milkshake.....
Adehhhh.. kenyang gila AJ semalam..... Ditambah pulak dengan hujan.....
Perghhhh menjadi-jadilah rasa malas nak melangkah bila dah usai makan tu......
Sebab macam biasalah, selalu bila bab makan AJ mesti makan lebih daripada Mr.JR....
Hahahahhahahhahaha........ =P

Grilled Lamb

Sirloin Steak Medium Cook with Black Pepper Sauce

Dishes lain tak dan dah nak amik gambar....
Dah kebuloq wa baq ang......
Makanan sampai terus ngap.... =D

Dan makan berlatarbelakangkan KLCC lagi...
Hahahhahahha.. Ni dah kira dinner date yang habis romantik lah ni.... =P


Ermmm..... Just realize, kami takde gambar sesama lagi dalam tahun ni.....
Takpe, next time.... =D

P/s : Thanks for treat me sayang...!!!


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

20 comments:

  1. romantiknya..dinner berlatarbelakang kan klcc..hihi

    ReplyDelete
  2. untonglah...bestnya hidup..haha....

    ReplyDelete
  3. Hahahhaha... @Mrs Velentine takdelah sweet sangat pun... =D

    ReplyDelete
  4. wah..untung laa dapat riding shoes..hehehe..stylo gak boots tu..cuba pakai boots naik bas..mesti ramai yang usha..usha pelik laa..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. Aah.. Yelah tu @Azlan Strider....
    Xmo la..... Ada pulak nak pakai naik bas....
    Hehhhehehe... =D

    ReplyDelete
  6. WAH2 wahhhhhh makin romantik diaaa. hehehe. beli3 kasut pastu dating erk?? huhuhu

    ReplyDelete
  7. Hahahhaah @Sue PeLik, mana ada romantik pun....
    Memang hobi makan... Cuma kali ni pulak dekat dengan Klcc... Tu berlatarbelakangkan Klcc..
    Kalau tak, takde mana nya..... =P

    ReplyDelete
  8. wow..pinjam2 buat ice skating hoho

    ReplyDelete
  9. Ni tak lulus untuk ice skating ni @zila manaf..... hehehehe...

    ReplyDelete
  10. Wahhh romatisnye :)
    Settle da tang bab kasut riding kan? First time nani tgk nih.. Wuhuuu

    ReplyDelete
  11. tgk KLcc tu..
    NUr teringin nak jalan KL malam2...

    cantik kasut tu, nanti letaklah pic ayue pakai kasut tu.. :)

    ReplyDelete
  12. Hehehhehe.... Tu la @nanieybarnieylurviey..
    lega dah settle..... Adalah dekat setahun cari... =D

    ReplyDelete
  13. Insyaallah nanti 1 masa @Cik Nur dapatlah tengok KL malam2... =D

    Nak tengok gambar AJ pakai kena tunggu pegi ride dulu la.... =D

    ReplyDelete