Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 30 January 2013

Eh!!!! Tak Jadilah....


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Niat dihati ni nak berblogwalkinglah...
Tetiba tengok jam dah almost pukul 1 pagi...
Eh!!! Tak jadilah..... Esk je lah ek AJ sambung blogwalking...
Dahlah semalam pukul 4.30 pagi baru mata ni nak lelap..
Takkan arini mata ni nak buat hal lagi kot.....
Sebelum masuknya pukul 1 pagi baik AJ segera memulakan pelayaran ke alam mimpi...
Kang dah lepas pukul 1 mulalah mata ni segar bugar....
Esok pegi keje dah macam zombie...
Tapi AJ tak pasti mampu melelapkan mata lebih awal ke tak....
AJ ni memang lain macam sikit..
Bila lepas cuti panjang, mulalah time tidur tu dah lari tune....
Jenuh nak meng"adjust" balik........
So bubbye warga blog....
AJ nak off lappy dan start enjin kapal layar..... =D
Jika diizinkan Allah swt, kita bertemu lagi esok......
Tapi kang kalau ada yang nampak AJ berlegar-legar kat TL twitter AyueJean tu memang dah sah, sure, confident dan pasti mata AJ ni takmo tidur lagi....... =D


Naik kapal ni pegi alam mimpi pun best jugak....
Adalah feeling-feeling macam kat Hawaii kan...
Hehehheheheheh....

P/s : Assalamualaikum dan selamat malam blogger...
Insyaallah, kita bertemu lagi esok.... =D
Mimpi indah semua.....

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

6 comments:

  1. hehehe..tidur pukul berapa semalam ayue..?

    ReplyDelete
  2. Hehehe..... AJ sekarang ni tak bape nak ada keje @Mrs Velentine..
    tu yang Bw je...

    ReplyDelete
  3. Giling2, dalam kul 2.30 pagi jugak @Cik Nur..=D

    ReplyDelete
  4. Hee.. Kadang stress xthu nk suh mata ni tido mcm mne.

    ReplyDelete
  5. Stress @nanieybarnieylurviey..
    Nak-nak bila the next day is working day.....

    ReplyDelete