Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 7 January 2013

Danger : Malware Ahead!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Tadi AJ click view blog tetiba terkeluar gambar bawah ni....
Alamak, first time AJ dapat notification pasal mende alah ni....
So takdelah panik sangat sebab sebelum ni AJ dah baca dari blogger-blogger yang penah kena....
Semua ni selalunya berpunca dari bloglist kita......
Disebabkan kat situ dah diberitahu puncanya dari mana...
Maka terpaksalah AJ keluarkan blogger KoRN dari bloglist tu......
Maaf ye Korn.... Darurat ni... Terpaksa.....
So kalau blogger Korn ada terbaca entri ni, cuba check blog anda..... =D


Dan bila AJ bukak blog Nani pun sama gak....
So tak dapat BW kat blog nani...


Tengok kat Hazwan Hairy pun ada jugak......
Aiyoooo... Macam mana ni????


P/s : Malware oh Malware.....
Jangan Datang Lagi....

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

12 comments:

  1. kan..tadi nur ke blog sue pun ade juga.. tak tahu lah sue sedar ke tidak..

    tak tahu nak bgtahu mcm mana..

    ReplyDelete
  2. Tu la @Cik Nur....
    Kalau ada twitter or fb boleh la bagitau.... =D

    ReplyDelete
  3. pernah kena malware ni.cuak jugaklah. :)

    ReplyDelete
  4. sob sob... nk unfollow mcm mne??? :'( adeehhh stress tetiba.. AJ reply kt twitter :)

    ReplyDelete
  5. Dah jenguk dah @Al Kisah...
    Sihat walafiat lagi...
    hehhehehe..

    ReplyDelete
  6. AJ kalau tak baca pasal ni aritu @لين Si Pipi Merah, memang ikut cuak jugaklah....
    heheheheh...

    ReplyDelete
  7. MV buka blog depa ok jer..hehehe..ntahlah..bukak pagi chrome ke

    ReplyDelete
  8. ehm bila guna chrome mmg ada malware lah

    ReplyDelete
  9. blog saya dh ok kan kak?dh buang korn juga..haha

    ReplyDelete
  10. huhuhuhu. blog akak ok tak dik?
    risau gak ni.

    ReplyDelete
  11. aah. saya terpaksa buang korn daripada bloglist. lepas tuh dorang kata dah ok. huhuhuhu

    ReplyDelete