Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 11 January 2013

Bubbye ShoutBox!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Dulu masa ShoutBox buat masalah, bukan main merungut lagi AJ pasal isu tu...
Sekarang ni dah lain pulak kisahnya..... Heheheheeh.....
SEBAB
Mulai saat ini, tiada lagi khidmat ShoutBox kat blog AJ....
Sebabnya AJ malas nak layan iklan-iklan tak berbayar kat situ......
Kesian blogger yang say hi, hi and hi kat situ, AJ tak hit back gara-gara......
Terselindung di sebalik setiap iklan insan tak bertanggungjawab...
Tujuan utama letak ShoutBox tu nak memudahkan blogger lain tinggal jejak je....
Yelah, kadang tak semua entri kita menarik perhatian kan???
Tentu-tentu diorang pun malas nak komen kat entri tu atau malas nak baca entri lain kan....
Tapi ada jugak mangkuk yang salah guna.......
So maaflah kalau ada yang baca ni termasuk dalam kategori MANGKUK tu...
Hehehehhehe... =D
Siapa suruh letak link-link iklan??
Sekarang ni AJ dah buat magic....
PLINK!!!! Cuba tengok.... Ada tak ShoutBox untuk iklan free kaut untung untuk diri sendiri engko tu wahai pengiklan???
Dah takde kan....
So carilah mangsa lain untuk iklan tu ye....
Adios Amigos Chaos.... =D


P/s : Tinggalkan jejak kat Comment Box je la ye... =D

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

10 comments:

  1. Tu la.. Snggup letak link ntah apa2. Biasa nani hver je dlu before klik. Tp if org xtgk n xtau main klik je.. Hari2 drg duk iklan.. Guna lak name ntah apa2

    ReplyDelete
  2. betul tu ayue..kadang2 nyampah jeeeee kan..!

    ReplyDelete
  3. Dah naik malas nak layan @nanieybarnieylurviey....
    Actually dah lama dah AJ tak amik port sangat dengan shoutbox...
    So dari menyemak & beratkan blog, baik AJ buang....=D

    ReplyDelete
  4. Dah tahap menyampahlah ni @Cik Nur...
    Tu yang buang je terus... =D

    ReplyDelete
  5. betul tuh! kadang2 tuh kita beriya nak BW balik kat blog tuh. tapi, buka2 aya! says ler apa laaa memang marah betoiii ler.

    ReplyDelete
  6. hehe . mun pun pernah terfikir nak buat camnie . macam mana lah kalau blog tanpa shout box / cbox kan ? hehe

    ReplyDelete
  7. hery xpnh tekan link2 dkt shout..hehe...

    ReplyDelete
  8. Tu la @Sue PeLik....
    Kalau nak minta je tolong klik kan...
    Bukannya kita tak boleh nak klik kan untuk dia....

    ReplyDelete
  9. Tak payah tekan la @hazwan hairy....
    Banyak iklan je sekarang....
    Hehhhehe...

    ReplyDelete