Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 18 January 2013

Bisnes Sendiri?


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

AJ dah lama ada rasa nak jalankan bisnes online..
Tapi AJ macam takde idea je nak buat bisnes apa....
AJ dah survey pasaran, material semua.... Kira-kira pun AJ dah buat untuk beberapa barangan.....
Buat bisnes ni biasalah, ada risiko dan turun naiknya....
Banyak yang AJ dah ambil kira....
Lagipun kalau dah ada bisnes... Ada jugak AJ side income dan takdelah masa yang ada tu terbuang sia-sia...
Actually idea ni pun datang dari Mr.JR jugak... Bukan otak AJ sorang.. =D
Dia pun ada fikir benda yang sama...
Bukak bisnes sendiri.... Biarlah secara kecil-kecilan pun...
Mana orang start bisnes terus naik mendadak kan?
Selalunya yang naik mendadak tu, mesti jatuh merundum lepas pada tu....
Sekarang ni AJ tengah berfikir lagi....
Bisnes apa yang AJ nak buat sebenarnya....?
Takkan nak buat bisnes jual orang pulak kan???? Hehehehhehhehe......
Semoga Allah swt mempermudahkan niat dan urusan AJ.....
Insyaallah kalau dah ada idea nak bisnes apa, AJ war-warkan..
Mestilah nak harap sokongan korang jugakkan nanti...
Hehheheheheh...


P/s : Bisnes, Bisnes, Bisnes..
Sejak bila AJ ni otak bisnes pulak ni???


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

10 comments:

  1. heee..samalah..!
    Nur pun ingat nak berbisnes jugak..

    dah borong pun barang untuk di jual..
    tak sempat publish barang habiss...

    pastu, skarang ni malas nak restock...sebab keje byk..huhuh

    ReplyDelete
  2. Laku tu @Cik Nur...
    kalaudah ada customer baik Nur teruskan...

    AJ baru je nak bertapak... =D

    ReplyDelete
  3. bestnye! haz pn mcm pernh terfkr gak. tp modal xde lg. keh3. goodluck sis! ^^

    ReplyDelete
  4. Haah la Nur.. Da ada regular customer better teruskan :)
    Yeahhh.. Teruskan niat AJ tu :) :) and betul ckp AJ memula start mmg susah la. Nama lagi bersusah2 dahulu.. Sbb kite bru nk build up :)

    ReplyDelete
  5. nak buat bisnes apa tu? hihi...btw selamat maju jaya ye dear AJ!

    ReplyDelete
  6. Tak tau lagi kak @jaakechik..
    Dalam perancangan.....
    Thanks... =D

    ReplyDelete