Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 1 January 2013

Azam 2013!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Selamat Tahun Baru 2013!!!!!
Wahhhhh........ Tak percayanya hari ni dah 1 Januari 2013..... =D
So dah ada azam baru??
AJ semestinya dah ada........
Azam AJ takdelah berat dan besar atau tinggi melangit sangat.......
AJ nak kawen!!!!!! Hahhahahhahah.... =P
Takdelah..... Soal jodoh AJ serah pada yang Maha Esa =D
AJ berazam nak naikkan berat badan......
Dah berbulan-bulan AJ cuba, tapi malangnya berat AJ still pada tahap yang sama.....
Susahnya nak gain weight.... AJ cuma nak naikkan 4-5 kg je.....
Moga-moga tahun ni AJ berjayalah capai berat badan idaman......
Azam lain tu, nanti je la AJ fikir...... Hehheheheheh.......
Buat masa ni itu jelah kot...
Azam tahun lepas pun ada yang tak langsai lagi........
Ada hati pulak nak tambah banyak-banyak....
So cite dia, kita buat 1 azam je setiap tahun.....
Dan yang penting, azam tu mestilah setara dengan kemampuan dan usaha kita jugak....
Janganlah pulak simpanan tak sampai RM10 sebulan, azam nak keliling dunia dalam masa setahun.....
Mampu ke??  Lu fikirlah sendiri!
Kehkehkeh.... =P
Kalau ada sponsor, belakang cite ek....
Doa-doakan azam AJ tahun ni berjaya dengan cemerlang okay..... =D


P/s : Makanya, usia bakal bertambah setahun lagi..... =D

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

14 comments:

  1. ewah , AJ nak kawen . hehe

    susah nak gain weight ? mun nie senang nye nak naik . . susah nye nak turun . hehe

    ReplyDelete
  2. Selamat tahun baru 2013 AJ. Nani pun nk gain weight tp asyik fail je. Xpe cube lagi.. Nk naik 1 pun susah.

    Moga segala azam AJ tercapai dan dipermudahkan.. Aameen ya Rabb

    ReplyDelete
  3. Kalau dah jodoh @CikMunBlogger, AJ terima dengan harti terbuka...
    Hehehhehehh......
    Tu la... susah sangat nak naiknya.....

    ReplyDelete
  4. Senasiblah kita @nanieybarnieylurviey....
    Terima kasih..... Amin....
    Nani pun okay.....

    ReplyDelete
  5. semoga 2013 bakal menyinari hidup awak yea :) semoga segala azam juga tercapai . amin .

    cepat2 kawen :)

    ReplyDelete
  6. dya pula nk turunkan berat bdn..hihiih

    ReplyDelete
  7. Meh bagi sini sikit @dya bunga....
    Hehehheheh... =P

    ReplyDelete
  8. selamat tahun baru 2013 kak..semoga tahun baru ni lebih berkmna..azam2 tercapai ..amin

    ReplyDelete
  9. Insyaallah azam AJ akan tercapai..meh sini akak bagi sikit lemak kat aj..huhu

    ReplyDelete
  10. Insyaallah @hazwan hairy....
    Akak doakan Hairy pun sama... =D

    ReplyDelete
  11. Kalau lah boleh kak @Mrs Velentine..
    AJ minta sekali lemak Mr.JR...Hehehehhe..

    ReplyDelete
  12. kita sama..
    nak kawinnn jugakk..!

    ReplyDelete
  13. Hehheheheh... Insyaallah kalau ada jodoh kan @Cik Nur.... =D

    ReplyDelete