Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 29 January 2013

Almari Kasut AJ!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Pagi tadi blogger Al-Kisah ada tanya AJ 1 soalan ni....


Nampak tak yang dalam bulatan merah tu??
Kalau tak nampak boleh tengok kat ruangan komen entri ni
So time tu memang tak dapat nak jawab macam mana...
Sekarang ni AJ nak jawab soalan tu....
Baru AJ perasan yang AJ ni kerap jugak post entri berkaitan kasut ni.....
Hehehehheh... =D
AJ memang obses kat kasut....
Bila cantik je beli, bila suka je sambar even tak tau bila masanya nak pakai...
Koleksi memang dah berlambak-lambaklah....
Tu pun ada yang kawan pinjam tak reti nak pulang...
Rosak dsb.....
So inilah dia almari kasut AJ.....
Nak kata besar tak besar, nak kata kecik tak kecik....


AJ taknak bukak sebab kasut AJ dalam tu pun tak berapa nak muat jadi memang tak tersusun sangatlah........
Hehhehehehhe..
Seganlah orang tengok.... =P


Almari kasut tu memang tinggi dari AJ.... Rendangnya tuannya..... =P
Oh NO.... Terima je lah.... Hehehhehheheh..... =D

P/s : Okay terjawab sudah persoalan... =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

14 comments:

  1. laa..kenapa tak buka..?
    nanti susun elok2 dan buka tau..nak tgk juga bape byk kasut tinggi yg ayue ade..hihihi

    ReplyDelete
  2. malulah @Cik Nur...
    Kasut bukan lawa2 pun...
    Hehehheheh... =D

    ReplyDelete
  3. Tak buleh2 @hazwan hairy... Kasut tak cantik pun...
    Selipar jepun pun ade tau....
    Hahahhaha... =P

    ReplyDelete
  4. awat AJ tak pakai kasut tumit tinggi, biar sama dgn almari tu hahah..

    ReplyDelete
  5. Hehehehheheh....
    Macam takde beza je @[PCL]...
    Almari tu tetap lagi tinggi... =P

    ReplyDelete
  6. Kenapa tak buka? Nak tengokkkkkkk ;D hee

    ReplyDelete
  7. Kena tunggu kasi cun2 sikit dalam tu baru boleh tunjuk @Sally Yatiey...
    hehehheheh... =P

    ReplyDelete
  8. ramai permintaan suruh AJ buka almari kasut.. sebab my wife punya kasut pun byk.. tapi tak pernah pun pakai.. siap berhabuk lagi..ish ish..

    ReplyDelete
  9. Jangan biar berhabuk @Al Kisah..
    nanti kasut wife al-kisah reput kalau tak pakai.... =D

    ReplyDelete
  10. Ala nk tgk kt dalam tuu... Heeee.. :) :) perempuan ngn heels mmg xdpt dipisahkan. :)

    ReplyDelete