Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 26 December 2012

Zombie!!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Hari ni masuk keje memang macam ZOMBIE dah.....
Kalau zombie terjumpa dengan AJ, dari jauh dia dah jerit "Kita Geng!!!!!"
So mood pun memang dah macam zombie la......
Keje tak jalan... Mata nak pejam... Fikiran menerawang... Otak dan jasad dah memang ada kat rumah....
Ya ampunnnnn..... Malasnya....
Rasa sekarang ni jugak nak keluar dari ofis, angkat kaki, lambung bawak balik rumah...
Humakngai..... Ayat den rempit sungguh.... Hahahaha... =P

Punca-punca utama kejadian....
Malam tadi AJ pegi christmas dinner kat rumah Mr.JR...
Memang tetiap tahun dia buat open house during christmas......
AJ kat rumah dia sampai pukul 1 lebih pagi......
Bila dah confirm takde lagi tetamu yang datang, kitorang keluar merambu kejap....
Tapi dalam kejap-kejap kononnya tu...
Pukul 4 lebih pagi jugak baru AJ sampai rumah.....
Uishhhhhh... Dah agak lama jugak AJ tak keluar sampai pagi macam zaman muda-muda dulu.... =P
Dah sampai rumah mata ni pulak tak nak lelap.....
Berjagalah sampai lepas subuh..... Pastu barulah mata mau lelap......
Mak siap tanya AJ keje ke tak pagi ni sebab tengok AJ tak tidur-tidur dari balik tu...
Hasilnya memang Zombie lah kan........
Nak update blog pun rasa malas sangat...
Tapi update jugak.... Hehehheheheh.......


The dishes.... Superb Yummy!!!

With the tiring "Tuan Rumah"



P/s : Nak BALIK tidur!!!!!
Boss.... Nak gaji..... Ehhh???? Takde kena mengena....

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

6 comments:

  1. mesti ngntuk gile kan?? cpt2 balik tido.. da tido bru ada tnga.. sok keje lagi.. :)

    ReplyDelete
  2. waaaaa...
    dapat bygkan ayue mcm mana...
    hihihi

    ReplyDelete
  3. mesti mata sembab kan.hahaha..

    ReplyDelete
  4. Hehehhehehe... Tau takpe @Cik Nur....
    Sembab dan lembab jadinya...

    ReplyDelete
  5. Sembab sangat @dya bunga...
    pastu berat je rasa...
    Hehheheh... =D

    ReplyDelete