Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 12 December 2012

WW #18 : 12.12.12, 12.12 PM


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Tarikh : 12.12.12
Masa 12.12 PM


Ramai yang bertunang dan bernikah tarikh ni kan?
Anyway congrats to Siti Rara yang melangsungkan pertunangan pada hari ini.....
Yeaaaayyyyyy.....
Bagi AJ, takde apa pun yang special.......
Ini sekadar nombor je... =D
Masa 06.06.06 dulu, memang sangat special........
Sebab jatuh pada hari kelahiran AJ yang ke - 20 pada masa tu... =P

P/s : Smile and have a great day everyone!!!! =D

LIKE ni dan LIKE ni please..... =D

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

12 comments:

  1. terasa mcm nak biarkan je tarikh 121212 ni kan. seronok je. hehehehe

    ReplyDelete
  2. memang cntik tarikh hari ni..sweet moment :)

    ReplyDelete
  3. bygkan siapa lari hari ni..
    ic nya nanti 121212...
    cantikk..

    ReplyDelete
  4. Heheheheheh.... ·Akk @Sue-Rya Qistina ada moment... Tu yang seronok kan...
    Hehhehhheh...

    ReplyDelete
  5. 1000 tahun lagi baru muncul balik.@Pecinta pink^^...
    Hehehheheh...

    ReplyDelete
  6. Ramai pilih tarikh ari ni. Kt Fb pun rmai up tarikh ari ni..
    Cousin nani pun kawin ari ni. Lepas ni xkan ada no sama utk ddmmyy da. Sbb xde bln 13 : tp still ada no cntik yg lain :) sigh** no je pun

    ReplyDelete
  7. Ada @nanieybarnieylurviey....
    Tapi kena tunggu 1000 tahun lagi....
    Heheheh...

    ReplyDelete
  8. Yelah @Cik Nur.... Cantik je no ic nanti....
    AJ punya, banyak no 6...
    Ada 6 semuanya.. =D

    ReplyDelete