Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 12 December 2012

Test, Test 123....


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Testing, testing 123456789......
Hahahahahahah...... =P
Saja  je nak gedik-gedik type entri pakai IPad Mr.JR.....
Sekali sekala guna harta orang..... Apa salahnya kan?????
Tapi agak stress dan sakit jiwa sekejap bila menatang auto-correct tu menyemak je nak betulkan word yang AJ type......
Rasa macam nak lempar je kat tengah jalan......
Nasib tuan tanah ada kat sebelah ni.....
Kot takde dah wasalamualaikum AJ kejekan menatang ni.....
Hahahhahah..... =D
Mr. JR kat sebelah ni dengki pulak bila AJ update pakai IPad ni....
Kacau-kacau AJ pulak..... Lepas tu gelakkan AJ yang terhegeh-hegeh nak menaip dengan menatang bengong auto-correct ni....
Elok boleh menaip 5 minit, jadi 20 minit.....
Okaylah penatlah nak type..... Eloklah buat main game je.....

P/s : Mr. JR nak wariskan kat AJ kan???
Ehhhhhhhhhh????? =P

LIKE ni dan LIKE ni please..... =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

8 comments:

  1. wahhh....dah siap testing lagi..hebatt...!

    ReplyDelete
  2. Wajib test @Cik Nur.....
    Nanti boleh pinjam...
    Hehehehehe..... =P

    ReplyDelete
  3. ada ipad, boleh hapdate blog kat mana2 saja..

    ReplyDelete
  4. @Al Kisah, AJ rasa pakai IPad macam complicated sikit lah....
    Or mungkin sebab tak biasa kot....
    Lagi 1, screen IPad besar sangat....
    Nanti orang sebelah nampak apa kita tulis... Hehehhee....

    ReplyDelete
  5. bestnye..MV nak try test tp tak tahu nak try sape punya

    ReplyDelete
  6. perghh!!!
    rezeki kan..
    da rasmi bawa blik rumh blm?
    heheheh

    ReplyDelete