Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 31 December 2012

Nikah/Sanding Ema & Jemm's...


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah Sabtu 22 Disember lalu jam 11 pagi..... Cousin AJ, Ema sah menjadi isteri kepada Jemm dengan sekali lafaz.....
Dan Sabtu 29 Disember berlangsungnya majlis persandingan diorang.....
I'm happy for both of u.....
AJ doakan rumah tangga korang berkekalan sehingga ke akhir hayat.......
Cepat-cepat dapat baby okay......... =D

Sabtu tu, AJ rasa letih dan happy sangat....
 Lenguh kaki AJ petang tu, nak tercabut dah rasanya.....
Mana tak nya dah ke hulu ke hilir dengan heels 4 inci........ Hehhhehehhehe.....
Tolong sambut dan layan kawan-kawan sekolah yang datang lagi......
Alhamdulillah kedua-dua majlis nikah dan sanding berjalan dengan lancar..
Walaupun bertalu-talu soalan "Bila turn AJ dan kenapa kurus sangat" datang menyerang.......
Aiyoooo...... Senyum je la.....
"Being single but taken at this age, is not a big deal...." Okay je kot.........
Ella tu relax je.... Hehhehehhehe.. =D
InsyaAllah, kalau jodoh tak kemana....... Sampai masanya pak pung, pak pung lah AJ dengan Mr. JR...
Tang kurus tu........ AJ memang dari dulu kurus.... Tapi since hujung 2010, berat AJ turun beberapa kilo dan terus maintain takat tu je sampai sekarang......
Yang dah lama tak jumpa AJ tu la kot yang rasa AJ kurus....... =D
Takpelah kurus pun, janji AJ sihat.........

Okay dah lari tajuk pulak.....
Jom tengok gambar-gambar nikah dan sanding diorang.....
AJ combine kan terus majlis nikah dan sanding dalam 1..... Jimattttt.... =P

WARNING : 18 SX =P 




NIKAH 22/12/2012







SANDING 29/12/2012

/\
Mrs. JR katanya.....



Antara kawan-kawan sekolah yang hadir....
\/


Selepas tu........ CAMWHORING SESSION with family members.... 
\/





/\
Cousin (Kiri) dan Bestfriend (Kanan)

/\
Model iklan kasut.... =D

Yang last sekali tu, selalu terjadi bila kaki AJ dah penat.....
Mulalah kasut dah takde kat kaki.......
Hehehhehehhehe...... =D
Tapi ramai jugak yang takde dalam gambar... 

P/s : One of my best moment in 2012... =D



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

2 comments:

  1. meriahnya nampak..!
    ayue..cantik sgt.. :)
    suka nur tgk

    ReplyDelete
  2. Kitorang memang kalau buat kenduri meriah @Cik Nur...
    Sedara mara semua dekat2 sini.... =D
    Terima kasih... Tapi biasa je... Sebab make up kot... =P

    ReplyDelete