Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 17 December 2012

Happy Disember!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Alhamdulillah, Disember ni banyak berita gembira yang AJ terima.......
5 Disember lalu, Genap Setahun AJ dan Mr. JR bekerja di company masing-masing......
Lepas tu, Disember ni juga cousin AJ akan melangsungkan perkahwinannya setelah menyulam cinta dari kami semua tingkatan 5 sampailah sekarang.....
Adalah 9 tahun hubungan diorang tu....
Lepas tu berita gembira buat Mr. JR dalam kerjaya dia.....
Alhamdulillah....
Dan 2 hari lepas AJ dapat lagi 1 berita gembira dari bestie AJ yang dia bakal berkahwin tahun depan.....
Yeayyyyyy!!!!!!!!!
Happy sangat AJ dengar berita tu....
Yelah dulu masa dia frust, AJ yang selalu pujuk dia....
Macam tu jugak bila AJ sakit hati dengan yang tersayang, dia lah pujuk AJ.... =D
Dia selalu cakap AJ mesti kawin dulu...... Dia mesti tak kawin.....
Tup tup..... Dia yang dah nak kawin..... Hehehhehehe....
AJ happy sangat bila dapat perkhabaran tu....... Sampai menangis happy....
Siapa sangka perkenalan singkat tu la yang bakal bawa dia ke jinjang pelamin.....
AJ doakan segala urusan dia menuju ke hari bahagia tu dipermudahkan..... =D
Dia nak AJ jadi pengapit.... Tapi kalau majlis dia pada tarikh yang dia bagi tau malam tu, AJ kemungkinan besar tak dapat join......
Sebab clash dengan wedding cousin AJ lagi sorang tu....
Waaaaaaaaaaaa.....
Hopefully diorang tak amik tarikh yang sama lah...... =D
Apapun, AJ happy sangat........
Tak sbar tunggu hari bahagia dia tu.....


P/s : Alhamdulillah, bulan Disember ni banyak perkara yang membahagiakan.... =D

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

6 comments:

  1. semoga setiap bulan tu mengembirakan :) happy disember too dear

    ReplyDelete
  2. kisah ni mcm nur dengan kazen pula..huhuhuhu..

    tetiba rindu kazen...huhuh

    apapun, selamat pengantin baru buat kazwn ayue...

    ReplyDelete
  3. @Farisha Lyssa Farish alhamdulillah... Mudah2an setiap bulan macam ni... =D

    ReplyDelete
  4. Hehehhehe... @Cik Nur yeke??
    Thanks nur... =D

    ReplyDelete