Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 3 December 2012

Dah NEKAD!!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Hari ni masuk ofis rasa kosong je.....
Mood nak keje tu memang langsung takde......
Buat keje pun lambat-lambat.....
Toleh kiri nampak dinding, toleh kanan nampak tingkap, toleh belakang nampak lukisan dan toleh depan nampak PC yang kebelakangan ni rajin sangat buat perangai.....
Serius AJ dah takde hati nak bekerja kat sini lagi since pindah ofis september hari tu..
AJ cuba jugak bertahan, tapi nampak gayanya macam dah tak mampu nak bendung lagi perasaan membuak-buak tu...
Akhirnya hari ni AJ nekad.....
Nekad untuk tinggalkan kerjaya AJ disini.......
Mungkin rezeki AJ untuk berkhidmat kat syarikat ni sampai sini je....
Buat apa AJ nak tunggu kalau hati dah tak berminat nak keje kat sini kan...
Daripada AJ melingkupkan ofis ni, baik AJ undur diri.....
Maaf boss.... Bukan tak best keje kat sini...
Tapi atas beberapa faktor yang telah AJ tolak, tambah, bahagi, darab segala....
AJ rasa inilah tindakan yang sewajarnya.....
NEKAD!!!!!
Harapnya En. Boss terima perletakan jawatan AJ ni..... =D
Sebulan je lagi keje sini....
Start new year... MERDEKA!!!!!!!!


P/s : Rezeki Allah swt tu luas...... =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

6 comments:

  1. insya Allah rezeki ade dimana0-mana..

    ReplyDelete
  2. bagus la AJ ni.. nani da lme nk resign tp still hold je dulu.. Grrr.. :)

    p/s: cntik header bru.. Plus platform heels itu sungguh menggoda hatiku.!!!!

    ReplyDelete
  3. @:: Mrs.Eady :: hopefully AJ cepat dapat keje baru.... =D

    ReplyDelete
  4. AJ pun mula2 rasa macam tu @nanieybarnieylurviey....
    Tapi lama mana nak bertahan??

    Kalau dah menggoda hati, apa lagi... Pegilah beli...
    hehehehhehehe....

    ReplyDelete
  5. rezeki ada di mana2 kan ayue..
    insyaALLAH..dapat peluang yang lagi bagus lepas ni. :)

    ReplyDelete