Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 13 December 2012

Bengang + Bangang !!!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

AJ rasa perkhidmatan bas T633 kat kawasan rumah AJ ni makin teruk pulak....
Dah beberapa kali AJ kena tunggu sampai sejam...
Tapi memang arini AJ bertambah-tambah bengang lagi dengan servis RapidKL ni..
Dah la sejam lebih tunggu bas....
Lepas tu bila bas tu dah ada depan mata, dah tahan.... Driver tu tak berhenti.....
Memang bangang betullah.....
Dah la kau buang masa aku.....
Dah tu kau boleh pass by je depan aku!!!!
Memanglah tersangatnya bangang....
Kalau rasa niat kau nak bekerja tu tak ikhlas, kau berhenti je keje....
Jangan menyusahkan orang pulak!!!!
Kalau next bas boleh sampai dalam masa 5 minit, takpelah jugak!!!
Bengang betul dengan driver bas yang bangang tu!!!!

P/s : Memang hilang sabar dah ni!!!

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

6 comments:

  1. Sgt x best tunggu2 ni. Da la buang masa kite. Service lak mcm tu. mmg benar mencbr ksabaran.. Last time kawan nani bru nk turun bas belum smpat kaki jejak tanah terus tutup pintu n gerak. Kwn nani jatuh atas jln. Driver tu buat derk je.

    ReplyDelete
  2. sabooo..tp kenapa dia xmau berhenti eh..?
    ade amik no.plat x..?

    ReplyDelete
  3. Memang tak best @nanieybarnieylurviey...
    Kadang tu la.. sebab diorang ni nye attitude, penumpang yang dapat bahaya....

    ReplyDelete
  4. Tak tau la @Cik Nur.....
    Tak sempat amik.... =(

    ReplyDelete