Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 29 November 2012

Terima Kasih CikRongoks!!!



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Okay banyak pulak masa AJ tak buat keje hari ni kan....
Entah kenapanya lembab je keje berjalan... =P
Hahahhahahah...... Tapi takpelah, janji still berjalan kannnn..... 

AJ nak ucap terima kasih kepada CikRongoks sebab bagi AJ bookmark dan pocket calendar tu....
Actually, AJ ada join lucky draw yang dia buat tempoh hari....
Tapi AJ bukanlah salah seorang yang bertuah........
Alih-alih dapat sampul surat yang berisi 2 bende tu......
Waaaaahhhhhhhh... Tak sangka dapat jugak......
Alhamdulillah... Terima kasih atas ingatan tulus ikhlas (macam hari raya pulak) tu ye......
AJ hargai sangat-sangat... =D


Suka ayat kat bookmark tu...
"Seandainya dirimu TIDAK MEMILIKI sesuatu yang kamu cintai,
Maka cintailah sesuatu yang kamu miliki....
Jangan pinggirkan ALLAH,
kerana Dia yang mengurniakan RASA CINTA"
Very Motivated....

P/s : Alhamdulillah... =D

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

9 comments:

  1. tahniah akak.... :-)
    rebin tu sya lah buat..haha :p

    ReplyDelete
  2. tahniah dik! akak pun dah dpt cuma belum sempat update n3 je lg. :)

    ReplyDelete
  3. deqla pun dah dpt...hihi..cume lom up entri lagi..

    ReplyDelete
  4. Nur belum dapattttt...
    nanti dapat kot...hihihi

    ReplyDelete