Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 7 November 2012

Sesuatu Berlaku....



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Si Dia selalu kata, AJ ni kalau pegi memana je mesti ada bende jadi......
Tak tau lah ini kebetulan ataupun memang "aura" tu terlebih....
Tapi memang betul pun....
Di mana ada AJ, di situ ada sesuatu berlaku.......
Tak kisahlah cawan pecah ke, air tumpah ke, sudu garfu terpelanting ke......
Kalau bukan AJ yang buat, orang-orang sekeliling tu.....
Semalam AJ pegi cari kain.....
Elok je AJ masuk kedai kain tu, tetiba ada bunyi bende berderai....
Bila toleh, pintu kaca dia tu retak beribu-ribu lepas tu pecah terhempas ke lantai.....
Errrkkkk??? Rasa tak buat apa-apa pun......
Lalu je kot......
Dah tu Encik Sayang dah tersenyum-senyum pandang AJ.....
Dah tau dah apa dia nak cakap....
"See, bila u pegi memana je mesti ada something jadi.."
Hahhahahahahahah.....
Adeh.... Kuat betul aura AJ sampai terpecah pintu kaca.......
Alaaa... Semua tu kebetulan je sebenarnya..... =D
Dah nak pecah, nak buat macam mana....?
Nasib baik masa kitaorang pass by, pintu kaca tu tak pecah.....
Kalau tak sia-sia je kena hempap......
Berat tu pintu kaca tu..... Kalaulah dihempapnya AJ time tu.....
Tak pasal je masuk hospital.......
Nasib masa masuk Jakel, bangunan Jakel tu tak runtuh......
Hehehehehehhe... =P

Terima kasih Jakel, habiskan duit AJ...... =P

Hari ni AJ nak sambung lagi cari kain.......
Hopefully takde kejadian aneh berlaku......
Hehehehhehe....

P/s : Baju melayu settle....
1 part kain settle....
Lain?? Keep hunting..... =D

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

3 comments:

  1. kebetulan je tu.. :)

    aik..beli baju melayu dan kain pasang nampak..

    macam terbau2 nasik minyak je..hihi

    ReplyDelete
  2. Mrs Velentine : Yup kebetulan je tu...
    Hehehehhe....

    Cik Nur : Bau nasi minyak orang lain tu....
    Hehehehhehe... =P

    ReplyDelete