Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 22 November 2012

Plan Tergendala di Jiran's Cafe...



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Semalam hari kedua AJ tak pegi keje.....
1st day tu memang MC sebab AJ pegi cabut gigi.....
Lepas tu yang semalam abah keluar titah.... "Dik, esok tak payah pegi keje lah....."
So AJ senyum lebar je la....Hahahahahahha... =D
Hephephep.... jangan lawan cakap bapak...... Tak baik okay.... =P
So semalam pun memang Si Dia cuti, so AJ pun keluarlah dengan dia.....
Mula-mula, plannya nak makan.. Then tengok wayang....
Semalam tengah-tengah makan, hujan turun dengan selebat-lebatnya......
Sampai 3 kali kami kena pindah meja sebab tempias hujan tu dan angin yang kuat.....
Nasiblah tak terbang makanan kami....
Lama jugaklah kami tersadai kat Jiran's Cafe tu...
After hujan dah berhenti, kami pun menuju ke KLCC.......
Ya ampun, jalan punyalah jem........ So plan nak tengok movie terus tergendala......
Kalau teruskan jugak, tak taulah pukul berapa pulak baru ada tayangan cerita yang kami nak tengok tu.....
Nasib baik tak beli tiket online.... Kalau tidak memang membazir macam tu je la....
Penyudahnya, kami pusing-pusing Taman Tasik Titiwangsa je la......
Lepak-lepak, story-morry itu ini then balik.....
Hari ni, nak lengkapkan misi yang tergendala semalam.....
Harap-harap cuaca mengizinkan dan jalan tak jem.......
Walaupun naik motor je.... Tapi leceh jugak kalau nak redah jem kat Bandaraya Kuala Lumpur ni....
Nak-nak ada 2-3 orang badigol yang tak reti bawa kereta... Lagilah payah...

Nak promote sikit...
Kalau korang ada rasa-rasa atau mengidam nak makan Western, Italian, AJ sarankan korang pegi ke Jiran's Cafe yang terletak di AU3, Keramat....
Puas hati sangat makanan kat situ wa baq ang.... =D
Sedap dan murah lagi.......
Landmark dia, belakang TNB transformer Keramat.....
Semalam makan berdua je.... Tapi order macam 4 orang makan...... =P
AJ pilih Chef's Mix Grilled, Salad with Thousand Island dan Lasagna....
Encik Sayang pilih Grilled Salmon.....
AJ minum 2 gelas Chocolate Shake dan Encik Sayang Vanilla Shake.....

Vanila Coklat

Yummy....

Depan Sekali AJ punya Chef's Mix Grilled...
Ada big sausage, chicken and lamb shoulder.....

Dating at Titiwangsa.....
Konon-konon bajet gambar ala-ala photographer la.....
Hahhahahahahhah......
Ehem tempat terang okay! Gambar sengaja di"effect" Misteri Nusantara... =D


P/s : AJ memang KUAT MAKAN!!!!! =P

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

7 comments:

  1. Adehh..ayue, cubalah promote dekat2 dgn tempat nur sikit..hihihi..ni jauh daaaa...teringin sudahh..hihi

    ReplyDelete
  2. Yeayy ada port bru nk g mkan ni.. Nmpk sgt mgoda :)

    ReplyDelete
  3. ok..nnti nk try..semua entry pasal mknnan je...hahaha

    ReplyDelete
  4. @Cik Nur klu stay dekat2 sana bleh la suggest area sana....
    hehehehhehe....

    ReplyDelete
  5. @nanieybarnieylurviey wajib try!!!!
    Hehehehe...
    Memang sangat puas hati....

    ReplyDelete
  6. Aah la @dya bunga...
    Sebab asik gi makan je skang...
    Tu yang entri makan je...
    hehhhehehhe....

    ReplyDelete