Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 30 November 2012

Goodbye Anonymous!


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Akhirnya di pagi Jumaat penghulu segala hari ni, AJ ucapkan selamat tinggal kepada pengomen yang bergelar Anonymous........ =D
Sebabnya lately ni banyak pula spam-spam dari Mr dan Mrs Anonymous ni.....
Dan ada pulak yang buat lawak kelakar seram.....
Pegi type komen lucah yang sememangnya takde kena mengena dengan topik......
Tak tau lah tak cukup akal ke apa.......
Setelah AJ fikir-fikirkan, takpelah Mr dan Mrs Anonymous......
Sampai sini saja hubungan anda dengan blog AJ....
Buat penat je type komen panjang-panjang kan...... =P
Mana blogger yang tak letak setting "moderate comment" tu, baiklah buat.......
Kita bukan 24jam menghadap blogkan??
Mana tau time kita tidur tu ada yang buat onar kat comment box......
Naya je.... =D
AJ sendiri tak sanggup nak print screen komen kelakar seram si Anonymous yang AJ dapat tu.....
Buang masa AJ je...... Hahahahahahaha.......


P/s : Mr dan Mrs Anonymous, till we meet again.......
See u when i see u... =P

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

6 comments:

  1. hehehehehe..akak dah pernah terkena aritu. sbb tu yg bole komen hny yg ade Id/google acc saje. hehehe :D

    ReplyDelete
  2. pertama...cantiknya header baruuuuu....!!!

    Kedua, komen blog nur pun terbuka pada semua.. mungkin nanti nak ikut jejak ayue kot..hihihi....

    ketiga, selamat hari jumaat..hihi

    ReplyDelete
  3. dah lama tamatkan hubungan dengan anoynimous ini sebab serabut dengan spam yang beribu2

    ReplyDelete
  4. AJ open for everyone sebab nak bagi senang kawan2 AJ sendiri yang takde id tu kak @Sue-Rya Qistina.....
    Tapi makin ramai pulak kutu lain yang hinggap...

    ReplyDelete
  5. Terima kasih @Cik Nur...
    Ni header try and error ni...
    Heheheheh.....
    Tu la selamat ucapkan selamat tinggal kat anonymous....

    ReplyDelete