Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 20 November 2012

Genting Aku Datang!!!



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Tu dia ayat filem dah keluar.....
Hahhahhahahaha.... =P
Ahad lepas AJ, Encik Sayang dan beberapa orang rakan saja jalan-jalan kat Genting.....
(Entri baru update sebab baru dapat gambar... =P)
Sambil-sambil bawak anak dia berjalan, kami pun joinlah sekali.....
Hahhahahha.... Dah namanya pun cuti kan......
Panjanglah langkah ni.....
Tempat pertama kitaorang pegi Strawberry Park terletak di Gohtong Jaya.....
Adalah jual sayur-sayur sikit, kaktus, etc.......
Cendawan dia fresh-fresh okay...... Terliur je AJ tengok..... =D
Nak beli, malas pulak nak bawak balik..... Huhuhuhuhuhuh....
Lepas tu boleh petik strawberry sendiri.....
Kat situ tak macam Cameron Highlands..... Masuk pun kena bayar......
Kat sini tak payah bayar.... Lepas tu petiknya 2-3 je....
Yang masuk dalam perut dah 10..... Hahhahahha........
Kenyang makan strawberry je la duk situ......
Alhamdulillah masa kami kat atas cuaca okay je... Walaupun masa dalam perjalanan tu hujan kejap on kejap off.....
Lepas habiskan masa kat strawberry park, kami terus menuju ke puncak Genting Highlands tu.....
Tak masuk theme park pun....... Saje berjalan..... =D
Dah penat pusing-pusing, kami singgah makan je.....
McDonald's jadi pilihan..... (Tak boikot ke?)
Nak boikot macam mana.... kat atas tu memang fastfood je la pun yang ada..... =P
Lepas tu kaki dah penat, perut dah kenyang dan duit pun dah habis.....
Masuk kereta drive balik KL.... =D

Nah sikit barang bukti untuk tatapan korang.... =D

  








Terima kasih untuk photographer AJ on the day......
Encik Sayang...... Hahhahahhah... =P

.
.
.
.
......
....
..
.




P/s : Jalan Sakan Mode ON!!!!!!!

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

14 comments:

  1. yuhuu... syoknyer p genting,,... hehe

    ReplyDelete
  2. @Pn. Sheila@CC Sambil menyelam minum air.....
    Hehehhehehe.....

    ReplyDelete
  3. MRS Rongoks dah ada dalam perut dah....
    Hahahahahaha.....

    ReplyDelete
  4. syoknya jalan2..!
    stoberi kering tu sedapkan..!

    wahhh...terliurrr..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kureng sket la Cik Nur strawberry kering dia.... Manis gile...

      Delete
  5. Freshnye!!!!!!!!!!!!!!!!! Da la tgh lapar tgk sayur cendawan strawberries... Ok fine.. Kena pergi ni one day.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanieybarnieylurviey pegi2...
      heheheeehe.... Tak rugi pun....=D

      Delete
  6. amboi perut photographer.. hot uu! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perut itu aset tau missmeraa.....
      Huhuhhhu...

      Delete
  7. waaa seronoknya.. best lah pergi tempat sejuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang dah tak sejuk sangat dah Leeza dayasari [santai leeza].....
      Kalau hujan je sejuk....

      Delete
  8. best nya... lama tak ke genting... x naik kereta keble ker??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pun Roslan Putra...
      Ada ibu mengandung fobia naik cable car....
      So naik kereta je la.... =D

      Delete