Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 22 November 2012

Dapat Email Dari FASHA SANDHA!!!



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Memang dah jadi kebiasaan AJ menge"check" email dan sapu-sapu sampah dalam inbox tu.....
Lepas tu AJ nampak ada email dari FASHA SANDHA....
Wow teruja okay, ada artis hantar email....... (Otak ang!)
Tersenyum AJ sensorang.......
Bengong jugaklah pengirim email tu....
Kot ye pun nak spam, tak payahlah nak guna nama artis.....
Macamlah penerima email tu bengong sangat kot.........
Ingat Fasha Sandha tu takde keje lain ke selain nak spam email orang lain??
Ada baiknya dia jaga suami, kandungan dan salun dia.....
Tentu arahlah sikit......
Hahahhahahhahah... =D
Dahlah tu kandungan email tu sah-sah bende yang tidak boleh dipercayai....
Klik itu ini dapat duitlah..... USD lah apa lah.....
Dik non...... Zaman sekarang ni, nak masuk tandas pun kena bayar tau.......
Silap-silap esok lusa, nak kentut or korek hidung pun kene caj..... =P
Takpelah Puan "Fasha Sandha".....
Susah-susah je awak hantar email berulang kali kat AJ......
Jangan kata nak baca.... Klik kat email tu pun AJ tak hingin tau.......



P/s : Macam-macam cara nak menipu......

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

8 comments:

  1. hahahaha...Fasha sandha htr email...hehehe

    ReplyDelete
  2. ngeee saya selalu dapat kat gmail..

    ReplyDelete
  3. hahahaha...fasha sanda ye..!
    lawak betul lah diorg ni kan...

    ReplyDelete
  4. Serious xsuke email mcm ni. Tp byk kot yg spam.. Duk promote itu ini

    ReplyDelete
  5. byk btl masa fasha sandha nk anta email..hahaha

    ReplyDelete
  6. Taktik dah lapuk semua tu....
    Hehehehehe....

    ReplyDelete