Blogger templates

Click to Follow...

Thursday, 22 November 2012

Carl's JR Dengan Mr. JR ♥...



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Balik keje tadi, AJ dan Encik Sayang merangkap Mr. JR kononnya nak tengok movie....
Tapi macam biasalah.... Dah sampai kaunter mesti tak jadi tengok....
Sebab tinggal seat depan je.... Tak lalu lah nak tengok movie mendongak...
So kami decide untuk makan je la......
Restoran pilihan kami kali ni Carl's JR....
Ni 1st time kot AJ makan mende alah ni... Si Dia pun sama...
So AJ makan Mushroom burger.....
Si Dia pulak makan Double mende tah.... AJ pun tak hafal sangat nama menunya....
Kalau menu McDonald's or KFC hafal lah.... =P
Rasa dia, not bad....
Padanlah dengan harganya kan.....
Lepas tu yang bestnya, air dia boleh refill.....
Tak kisahlah air apa pun yang korang nak....
Siap plan dengan Mr. JR lagi, next visit kat situ nak makan apa pulak... 
Ada-ada je budak dua orang ni kalau bab makan.... Huhuhuhu...
Lepas makan singgah arcade jap main game sedas dua....
Hehehehehe.... Tak padan dengan perut sengkaknya, gigih nak berjalan lagi.....
Apa pun memang puas hatilah makan Carl's JR....
Portion dia sesuailah untuk si kuat makan macam AJ ni.... =D
Sekarang ni AJ rasa macam nak memuntahkan segala isi perut..
Itulah.... Orang cakap berhenti sebelum kenyang....
AJ pulak makan macam tak kenyang-kenyang...
Memang mendapatlah kannnnnn.....
Padan muka AJ.....


Yummy..... Having Carl's JR with My ♥, Mr. JR....

P/s : Movie??? Next time lagi lah gamaknya.... =P
As usual lah kan.....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

7 comments:

  1. dya xpernah try mkn kt situ lgi..haha..nnti try lh

    ReplyDelete
  2. x pernah try.. restoran dia pun x prnh tgk.. nama pun ni 1st time dgr...

    ReplyDelete
  3. kat sini xdelah restorans ni...

    ayue, menda bulat2 tu nampak sedap.hihii

    ReplyDelete
  4. Trylah @dya bunga...
    Harga dia mahal sikitlah....
    Tapi memang puas hati.... =D

    ReplyDelete
  5. Yeke @Faizol Dee??
    AJ banyak kali nampak restoran ni...
    Tapi ni la baru nak try...

    ReplyDelete
  6. Francais dia tak banyak lagi @Cik Nur....
    Yang bulat2 tu Union Ring....
    Sedap, rangup tau....
    Nanti datanglah sini... Kita gi makan sesama....

    ReplyDelete