Blogger templates

Click to Follow...

Tuesday, 6 November 2012

Baking Time : Chocolate Moist Cake



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Dalam kesibukan AJ kesana ke mari uruskan kucing hari tu...
Sempat pulak AJ singgah ke kedai jual bahan-bahan buat kek....
Tetiba je rasa nak buat kek....
Dah lama rasanya AJ tak buat kek.....

Kek pilihan AJ ialah Kek Chocolate Moist....
AJ tengok tepung semua banyak lagi kat rumah...
Tu yang buat tu..... Sayang pulak kalau tak buat.....
Nanti bahan yang ada kat rumah tu expired pulak..... =D

Nak buat kek ni simple je.....
Tapi kena make sure sukatannya betul......
Alhamdulillah, kek AJ menjadi.....
AJ bagi Encik Sayang dan kawan-kawan rasa....
Okay LULUS kata mereka......
Penyudahnya, malam tu AJ kena baking kek tu sekali lagi kat rumah kawan..... =D
Disebabkan masa buat kat rumah, topping ada lebih, terus wujudnya Biskut Cornflakes Coklat....
Tak elok membazir kan.....
So dari buang, baik buat biskut... =D

In The Making....


Tadddddddaaaaaaaa!!!!!

Hasilnya....

Okaylah kan rupanya tu......
Hehehhehehehe.....
Next AJ nak buat kek lain pulak........

P/s : Nak rasa???? Next time tau....
Ni part of training nak jadi surirumah kot.... Ehhhh???? =P

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

8 comments:

  1. oh tidak! sedapnye...nak half bole??hehehe

    ReplyDelete
  2. nampak berkilat dan sedap lah ayue... :)

    ReplyDelete
  3. Sedapnya....meleleh air liur..=D

    ReplyDelete
  4. Wow! Nice blog here! Jom view saya juga!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/11/urban-street-winter-photoshooting.html

    ReplyDelete
  5. Al Kisah : =D

    luqman zakaria : amboih nak half terus... Hehehhehe...

    Cik Nur : Rasa tak tau la nur... =D

    missmeraa : Hahahaha.... gi google.... =P

    MarliaMarble : Hehehhehe.... Lap cepat, malu orang nampak nanti.... =P

    Aimi Syahirah : =D

    ReplyDelete