Blogger templates

Click to Follow...

Sunday, 4 November 2012

Alhamdulillah... Semakin Pulih..



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Hari ni dah hampir 4 hari "lilttle baby" AJ dalam wad...
Sepanjang hari tu jugalah AJ akan luangkan sikit masa untuk jenguk dia kat vet....
Alhamdulillah keadaan dia semakin baik...
Doc ada bagi laporan ujian dia....
Doc kata takde apa yang perlu AJ risaukan...
Sawan yang dia alami hari tu, tak kekal....
Sawan tu jadi hari tu sebab toksin dalam buah pinggang dia terlalu banyak...
Happy sangat AJ dengar pasal hal tu..
Kalau tak risau sangat.....
Doc cakap kalau takde apa, dalam masa sehari lagi dia boleh keluar.....
Pagi nanti doc akan buka tiub yabg dijahit pada salur kencing dia...
If dia dah boleh buang air secara normal, takde apa yang perlu AJ risau....
Dannnnnnn...... Boboy dah boleh balik rumah....
Yeayyyyyyy.... Harapnya nanti AJ dapat berita baik dari pihak vet....
Oh ya... Masa AJ lawat Boboy tu, ada seekor anjing yang admit sekali dengan dia tu mati....
Alahai sedihnya AJ tengok... Nampak kekecewaan pada wajah doc yang cuba selamatkan dia....
Rupanya deep breath yang dia amik tu yang terakhir...
AJ perasan bende tu.... Tapi AJ tak tau pulam otu nafas terakhir dia...
Lepas dekat 5-10 minit tu barulah staff vet perasan....
Kalaulah AJ perasan nafas dia terhenti time tu, mesti sempat selamatkan dia..... =(
Ajal dia kan.... Nak buat macam mana...
Apa yang penting, A J harap sangat Boboy bertambah sihat dan boleh balik....
Hari Kedua...

Hari Ketiga....
Buat Muka Kesian Minta Balik......

P/s : Mummy's ♥ You Boboy.... =D
After this kena concern lebih sikit kat dia....



"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

5 comments:

  1. (: moga dia sembuh sepenuhnya dan kalo boleh secepat yg mungkin.

    ReplyDelete
  2. senoroklah dia dah boleh balik rumahh..!

    ReplyDelete
  3. steffany daph: thanks sayang... =D

    Cik Nur : Memang seronok sangat... =D

    Mrs Velentine : Aah... Biasa kat rumah kan tak berkurung.....

    ReplyDelete