Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 12 November 2012

1st Blogger I Ever Meet.... CikRongoks!!!



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Selama AJ berblogging ni, AJ tak penah lagi berjumpa dengan mana-mana blogger....
Hanya bersua di dunia maya je...
Mana tak nya... Bila ada group blogger buat gathering, AJ mesti tak dapat join sebab clash dengan event lain..... Sob sob sob.....
So memang tak dapat berjumpalah..... =(
Insyaallah ada rezeki, 1 day AJ akan join blogger gathering......

Ok semalam AJ berjumpa dengan blogger Ika pemilik blog Mr & Mrs Rongoks....
Actually ini dah kali kedua AJ jumpa dia.....
Masa 1st time jumpa tu tak sempat pun nak snap gambar....
Sebab ralit sangat bershopping....
Hahahahhahahaha.... =D
Akhirnya semalam sempatlah kami bergambar.......
Walaupun jumpa tak lama, thanks ek Ika sebab tak lupa nak contact akak bila turun KL ni....
Sorry lambat.... Tak expect pulak Ika awal.....
Next time if akak turun Ipoh ataupun Ika turun KL lagi, kita jalan-jalan lama sikit ye......
Harapnya masa tu bukan musim hujan....
Dan bolehlah bergossip panjang sikit...... Hekhekhek... =P


P/s : AJ teringin nak berjumpa blogger lain jugak!!!!




"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

11 comments:

  1. wahhh..bestnya dpt jumpa dgn adik ika yg comel ni! hehehe. meh jumpa akak meh. hehehe. x jauh pun kita kan (erkk..x jauh ke)

    ReplyDelete
  2. wahhhh....cik siti tak pernah lagi jumpa blogger lain...huhu

    ReplyDelete
  3. comei dua2..!
    teringin nak jumpa ayue dan ika.. :)

    ReplyDelete
  4. Sue-Rya Qistina : Jumpa ika ke AJ kak?
    Heheheheh...

    eimah siti : AJ pun jumpa ika sorang je la... =D

    Mrs Velentine : =D

    Zaidalifah Hussin : Ika yang bz shopping kak...

    Si Pipi Merah : Jauh tu kat mana?
    Insyaallah ada rezeki kita jumpa... =D

    Hehehehhe... =D

    Cik Nur : Ika kat Ipoh je...
    Dekat jugakkan dengan Nur??

    ReplyDelete
  5. dya bunga : Jom jumpa....
    Nak la.... Heheehhe..

    ReplyDelete
  6. ohmaiiii..demuk nye ika tu ! hahahaha

    ReplyDelete