Blogger templates

Click to Follow...

Monday, 22 October 2012

Sedang Gigih Berusaha =D


ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Selamat pagi semua.....
Pagi ni alhamdulillah mood AJ baik, ceria je.......
Walaupun keadaan dalam blog AJ ni tak ceria sangat....
Hehehehhee..... =D
Tunggang langgang dah rumah kedua AJ ni sebab kehilangan gambar-gambar dalam semua entri......
AJ dah figure out sebab musabab boleh jadi macam ni......
Semuanya gara-gara smartphones.....
Cehhhh.... Having smartphones sometime make our life more complicated......
AJ manage folder dalam fon, tak sangka pulak dia dah auto sync dari blog ni ke situ......
AJ memang tak suka nak sync apa-apa masuk fon...... Leceh nanti.....
So takpelah...... Benda dah jadi.....
Nasib AJ ada save segala gambar dalam entri sebelum ni dalam pendrive.....
Cuma nak kena curi-curi masa sikitlah nak fixed everything...... =D
Gigih kan???? Hahahhahhaha.... =P


P/s : No Monday Blues Today.....
Yeayyyyyyyyy!!!!!!!

"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

3 comments: