Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 17 October 2012

Kenapa Dengan Shoutbox??



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Korang ada guna shoutbox busuk.org tu tak???
Memang ada masalah ke ek???
Dah 2 hari AJ perasan ada masalah....
Lepas tu hari  ni AJ bukak website dia.....
Dia keluar website offline pulak....
Haishhhhh.... Ada problem lagi dengan shoutbox pulak.....
Ke nanti website ni okay balik???
So nampak gayanya AJ kena tukar lain lagilah ni??
Korang yang pakai shoutbox busuk.org ni pun ada masalah sama ke??
Okay nampaknya khidmat CBOX dikembalikan.... =D
Welcome back.....


P/s : Takpun Jeritlah kat COMMENT BOX dulu ye... =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

8 comments:

  1. lepas satu2 demam..
    skarang ni shoutbox ni pula demam..ramai yg mgalami masalah yg samakan..!

    ReplyDelete
  2. huhu.. itu lah.. nk bw pun rasa tak best plak. huhu

    ReplyDelete
  3. alkisah dah buang.. sbb ramai sangat orang iklan dari blogwalking..

    ReplyDelete
  4. Pakai cbox dah lama. Dah terbaik buat masa ni.
    Shout busuk mungkin ada masalah kewangan. Hehehe

    ReplyDelete
  5. semalam dya dh curang dgn busuk..pdn muke..siap buat entry tau pasal curang dgn busuk.hahah

    http://yayabunga.blogspot.com/2012/10/curang-sama-kamu.html

    ReplyDelete
  6. nani terus buang.. tukar yg baru.. mcm dya :)

    p/s: nani tak reti nk apply yg gel.. sbb mata peluh terus comot

    ReplyDelete
  7. Cik Nur : Tu la....
    Ni semua sebab nak upgrade ni....

    aisya : susah nak tinggal jejak langkah....

    Al Kisah : Biasalah tu...
    AJ yang iklan2 semua AJ banned.... =D

    sop : Tu la AJ letak cbox blk... =D

    abg cik : upgrade kot... =D

    dya bunga : owhhhh... biase dia tu men curang2... =P

    nanieybarnieylurviey : tapi dya setia balik ngan busuk.orrg dia...
    Hehehhehehe.. =P

    ReplyDelete