Blogger templates

Click to Follow...

Sunday, 7 October 2012

Berfoya-Foya, Berjimba-Jimba.....



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Weekend ni memang AJ tak duduk diam dirumah...
Jumaat dah berbowling dan bermovie...
Malam tadi pulak AJ dan pasangan SBW yang ditinggalkan kat KL buat keputusan nak berfoya-foya dan berjimba-jimba...
Yelah semenjak wujudnya "Club House", situ je la tempat kami....
So partner takde, kami buat aktiviti kami la pulak....
Petang Sabtu, AJ swimming kat rumah Kak Zana....
Lepas tu after dinner tu tertimbul idea nak ke I-City....
Dalam pukul 11 lebih kami tiba di I-City....
Macam-macam perangai keluar....
Tak padan dengan bini dan mak orang masing-masing....
Memang berenjoy gila semua....
Pukul 4 pagi baru sampai rumah....
Tu pun sebab pukul 2 lebih I-City hujan.... =D
Nasib lepas kitaorang dah habis berjalan....
Balik tu singgah makan kat McDonalds then balik ZzZzZz.. Pengsan.... =P













Then hari ni pulak bangun tidur, kitorang masak....
Dah settle semua repeat lagi dalam kolam renang....
Dah menggigil-gigil dan kecut barulah naik rumah... =D






Tiring weekend....
Sekarang ni pulak tengah tunggu En. Sayang sampai KL...
Entah pukul berapa sampainya tu....

P/s : Hope semuanya selamat... =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

10 comments:

  1. huhuhuhu bestnyaaaaaa leh poya2 neh huhuhu

    ReplyDelete
  2. akak yg dok shah alam pun belum pernah nak msk ICity lg. bkn xnak, tp memandangkan segala2nya mcm mahal kt situ, en asben ckp baik g genting je klau camtu. hehehe. so, frust skit la sbb kt genting mane la ade pokok warna warni camtu kan. huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. hamboiii..seronoknya berfoya2.. :)

    ReplyDelete
  4. Sekali sekala @Sue PeLik....
    Nanti suami masing-masing dah balik, semua kembali ke rutin biasa... =D

    ReplyDelete
  5. Meriah sangat kak @Mrs Velentine....
    Heheheheh....=D

    ReplyDelete
  6. Laaa... Yeke kak @Sue-Rya Qistina??
    AJ dah berapa kali dah gi I-City ni....
    Sebab bawak bebudak kan....
    Tu yang pilih berfoya-foya kat situ...
    Dari pusing tak tentu arah kan..

    ReplyDelete
  7. ooo patutlah nina kata ko ambush kedai dia malam tu... muahahahaha...

    ReplyDelete
  8. @ApaAkuPikir hahhahhaha.....
    Siapa lagi nak ambush kalau bukan aku.......
    Hahahhaha.... Sekampung aku bawak ok... =D

    ReplyDelete