Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 7 September 2012

Rupanya Memang Perangai Dia Macam Tu....



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Hari tu AJ ada story morry pasal seorang lelaki Gila Seks ni.....
Tapi entri tu AJ dah draft kan....
Hari ni pulak kawan AJ ada hantar email.....
Rupanya itu dah memang tabiat buruk manusia tu.....
Gemar menayang kemaluannya di sana dan sini.....
AJ pun menghubungi mangsa yang alami kejadian sama macam AJ dan tanya dia lokasi kejadian masa tu...
Dia cakap adik dia yang kena gangguan tu lebih kurang 2 bulan lepas...
Lokasinya Pusat Komersil Shah Alam......
AJ pulak kena kat Bangsar...
Ehhhh?? Merata ye lelaki "Gila Seks" ni buat keje tak senonoh dia tu.......
Banyaknya masa dia nak tunjuk-tunjuk sana dan sini...
Tak malu betullah dia ni....
AJ harap dia baca entri ni sebab masa AJ tulis entri yang lepas, dia ada inbox Fb AJ minta maaf dan minta AJ remove entri kat blog ni... (Memang dia ada bacalah kan tandanya??)
Owhhhh tau pulak malu......
Sekarang ni AJ rasa, memang tak patut pulak remove....
Nak keluarkan entri tu balik okay tak agaknya????

Patut tembak je orang tu.......


P/s : Bengang betullah AJ orang macam ni......
Kalau bujang, mungkinlah kurang kasih sayang...
Kalau dah beranak bini?? Apa yang kurang lagi??


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

8 comments:

  1. org mcm ni pun ade dlm dunia ni kan. dh x cukup ke rezeki dan nikmat yg Allah bagi tu. x reti bersyukur lgsg!

    ReplyDelete
  2. reallly?
    ingatkan dia just forward je kes AJ tue..

    ish ish ish...

    ReplyDelete
  3. Hati2 ye @Cik Nur..
    memang orang macam ni menakutkan....

    ReplyDelete
  4. Betul @missmeraa...
    Rupanya perangai ya ampun......

    ReplyDelete