Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 28 September 2012

Potong Polis!!! Kejam Gila....



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Pagi tadi masa AJ on the way ke ofis, ternampaklah sebiji keeta peronda ni....
Tiba-tiba teringat satu kisah ni..
Masa tu memang zaman naif lagi....
AJ pun tak ingat siapa yang mengencing AJ pasal kes potong polis ni...
Yelah, tak tau apa-apa masa tu...
Main iye kan je la.....
Bila dah besar barulah tau...
Rupa-rupanya kisah potong polis tu AUTA belaka....
Kurang asam jawa punya orang.....
Ingatkan betul......
Ada ke dia cakap, kalau tengah drive kat jalanraya nampak kereta polis ke motor polis ke tak boleh memotong diorang......
Time tu manalah nak fikirkan......
Bila dah besar dan dah tau undang-undang jalanraya barulah terfikir...
Katalah memang undang-undang pasal tidak boleh memotong kenderaan polis ni betul, haru dibuatnya wehhh......
Manalah tau polis tu memandu dengan kelajuan 50km/j je, takkan nak ikut je belakang dia???
Mau sepanjang-panjang jem jalanraya kat Malaysia ni.....
haishhhh... Macam-macam hal... =P



P/s : Sorry korang.....
Tajuk Bajet Gempak Je....
Hehehhehehehe... =D


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

6 comments:

  1. kikikiki..dulu kcik2 semua kita percaya..
    bila dah besar..kita tahu semuanya tipu..hihihih...

    ReplyDelete
  2. akak pun kalau ada polis kat depan tak berani nak memotong..hahaha

    ReplyDelete
  3. Kecik2, semua kita angguk je kan @Cik Nur...

    ReplyDelete
  4. Abis kalau dia bawak 20km/j ikut je ke kak @Mrs Velentine????

    ReplyDelete
  5. Bila dah besar rasa nak cekik orang tu @Sue PeLik..
    hahhaaha..
    nasib tak ingat siapa....
    ingat cerita ni je.....

    ReplyDelete