Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 5 September 2012

Kalah PM Dah Ni...



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Akhirnya... Berkesempatan juga menjenguk blog ni...
Sempatlah jugak sapu-sapu habuk dan cabut lalang-lalang yang mula nak bermaharajalela.....
Heheheheheheh.... =P

AJ bukan taknak berblog dah...
Tapi AJ memang busy sangat beberapa hari ni....
Start dari 31 Ogos tu, ofis AJ dah relocated.....
So AJ busy dengan kemas barang, then masuk je keje lepas cuti Merdeka hari tu setup ofis baru pulak...
Dari tempat yang sekangkang kera, jadi dua kangkang kera.....
Dari tempat umat manusia, tetiba sampai tempat anak jin berlari-lari...
Nasib tak pindah ke tempat jin bertendang...
Kalau tak memang menangislah AJ... Hahahhaha.. =P



Dahlah AJ demam, batuk dan selsema....
Tapi gigih jugak AJ pegi keje......
Kalau bertangguh, alamatnya bertangguhlah keje AJ....
Sorang ofismate AJ pulak baru je resign...
Sebelum ni, dialah yang berurusan dengan Boss dan urusan ofis..
Bila dia resign secara tak langsung AJ pulak mengambil-alih jadi orang kanan boss...
Barulah AJ tau macam mana "cerewet"nya En. Boss......
Nasiblah dia okay.... Just sedikit cerewetlah... =D
Tapi kejap-kejap AJ, kalau dia takde kat ofis berbunyi-bunyilah Hp dan Whatsapp AJ....
(Lagi-lagi ofis baru ni tak complete setup lagi...)

Miss "M" now i know how does u feel all this while.....
Hahahhahaha..... =D

P/s : New Place??? Hurmmmmmm...
No Comment......


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

9 comments:

  1. akhirnyaa update jua.. hikhukhuk

    ReplyDelete
  2. samalah kita ayue, xsihat tapi gigih gak g keja..huhuhuh

    ReplyDelete
  3. selamat bekerja...
    Best kan jadi org KANAN bosss?
    dia banje makan tak? hehehe

    ReplyDelete
  4. Best sangat @Anonymous...
    hahhahaha.... sampai semua tolak kat AJ.... =P
    Belum belanja makan lagi...
    belanja minum dah la... Heheheh...

    ReplyDelete
  5. sy pun kurang sihat jugak ni... tp gagahkan diri ke opis... ;'(

    ReplyDelete