Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 15 August 2012

Preloved??? It's Not Too Bad....



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Hey!! Pernah dengar, beli atau pakai "Preloved items" tak??
Hurmm... Sebenarnya barangan yang preloved ni takdelah teruk sangat okay...
As long korang pandai memilih dan kena dengan gayanya, even pakai preloved items pun boleh nampak baru tau........
Siapa kata preloved ni tak bagus atau low-class???
AJ pun ada je beli preloved items ni......
Asalkan cantik di mata dan sesuai dengan AJ, why not????
Ada yang masih nampak baru lagi tau........

Kalau korang ada berminat dengan preloved items ni..
Jangan malu atau segan untuk ke website http://www.friendlyfashion.my....
Disitu banyak preloved items yang cantik-cantik dengan harga yang berpatutan tau..........
Jangan tak tahu, korang boleh dapatkan preloved dari artis lagi...
Antaranya : Lisa Surihani, Sharifah Sofia, Siti Saleha dan ramai lagi.....
Hurry.....
Go, sign up and shop at http://www.friendlyfashion.my..
Tak rugi pun okay... =D


P/s : I Do Love Fashion....




"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

10 comments:

  1. lepas nie boleh la shopim dgn akak pulak. huhu

    ReplyDelete
  2. yang penting cantik dan murahkan.. :)

    p/s: maaf yue, lama xjenguk ke sini.. bz amat..huhuhu.. sekarang nak marathon di sini jap..jijiji

    ReplyDelete
  3. Bab tu memang akk takde masalah @Cik Rongoks...
    Hehheheheh...

    ReplyDelete
  4. Setuju @Cik Nur...
    Tak kisahlah kan baru atau second hand... =D

    Takpe.....

    ReplyDelete
  5. cam best ja....barang2 dia pn cantik...

    ReplyDelete
  6. nice..dijamin sampai tepat pada wktu tak?

    ReplyDelete
  7. @Momo so far tak permah pulak dengar any complaints...

    ReplyDelete