Blogger templates

Click to Follow...

Friday, 3 August 2012

Olimpik London 2012



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA

Okay entri lagi..
Sila jangan muak atau rasa nak muntah belahak....
Ni semua gara-gara sistem kat ofis tengah buat hal.....
Daripada stress-stress, rasa nak lempar PC baik AJ berblog.....
Kurang sikit rasa nak marah tu...
Hhehehehehe... =D



Korang tengok Olimpik London 2012 tak?
Mesti tengok kan....
Tapi AJ bukan nak cakap pasal unsur-unsur illuminati atau freemason yang digembar-gemburkan tu.......
Sebab dah ramai sangat yang cakap pasal tu...
Kang elok okay, terpesong pulak gara-gara taksub nak kaji semua tu......
Bila ada acara sukan.. Tak kisahlah Olimpik ke, sukan Sea ke AJ suka tengok 2 acara ni....
Balapan dan sukan yang lelaki suka tengok samapi ada nak terkeluar biji mata...... Renang berirama....
Haaaaa....... Betul tak kaum Adam semua???
Hehhehehehhe... Jangan marah ye.. AJ gurau kasar je...

AJ kagum sangat dengan atlet yang masuk acara ni.....
Kagum dengan tenaga mereka....
Kalau balapan tu kan, 100 meter macam nak lari pegi toilet rumah je...
Sekejap gila sampai....
Ada yang buat rekod catatan masa bawah 9 saat....
Wahhhhhhhhhhhh.... Apa rahsia diorang ye??
AJ nak tuntut ilmu lah....... =D

Lepas tu yang renang berirama pulak, AJ suka tengok gerakan diorang...
Nampak sama sekata je.....
Siap boleh maintain senyum, mata dan kawal pernafasan segala........
Kalau AJ, lama dah tenggelam tak timbul-timbul kot.... Hehehheh.. =P
Kalau ramai-ramai pun, gerakan tu susah nak nampak cacat celanya....
Macam manalah training diorang tu agaknya.....

Kagum sangat dengan atlet-atlet tu.....
Oh ya, semoga atlet Malaysia adalah yang bawa balik pingat........
Satu pun jadilah... Tapi kalau lebih, lagi bagus.....



P/s : GO Malaysia GO!!!!!
Majulah Sukan Untuk Negara......


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

5 comments:

  1. go malaysia go!!
    tak kira apa pingat yg pntg ada...tp lagi bagus emas lah kan.. hehehe :)

    ReplyDelete
  2. Betul @MISS Z BERCELOTEH.....
    Tak kisah, janji ADO..
    Hehheheh.......

    ReplyDelete
  3. maju Malaysia maju..
    nur xikut sgt, cuma ikut badminton je..
    dan alhamdulillah, DLCW mara ke final dan akan berentap dgn lin dan...

    hpoe, DLCW dapat kalahkan lin dan

    ReplyDelete
  4. Bawah 9 minit klu 100 meter... Merangkak pun bleh sampai..... Heheeh 9 saat kot... Hahahaahahaa

    ReplyDelete
  5. @Mr Farid Mrs Nashrina aah la.... Baru aku perasan typo itu....
    Hahahahaha.... Dgn pantas aku nak betulkan.... 9minit tu memang acara 100meter merangkak la kot... :-P

    ReplyDelete