Blogger templates

Click to Follow...

Wednesday, 15 August 2012

Kuih Tak Sempat Raya...



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA



Nampak tak bekas yang dah hampir kosong tu???
Isinya Biskut Choc Chips.....
Tapi macam AJ penah cakap sebelum ni la...
Biskut ni memang selalu tak sempat raya....
Sebabnya dah habis dimakan oleh kami kat rumah ni.....
Kalau anak buah AJ datang pun memang dia pulun jugak biskut ni....
Al-maklum kalau homemade cookies ni memang sah-sah la extra choc kan....
Itulah untungnya buat biskut sendiri....
Yang ruginya bila biskut tu tak sempat nak dihidang pada tetamu...
Hehehehe.... Rugi sungguh tetamu tu.... =D
Sekarang ni sambil berblogging pun AJ mengunyah biskut tu...
Macam mana lah tak habis kan???
Esok lusa AJ buat baliklah biskut ni...=D

P/s : Dah ada 8 jenis kuih AJ dah sediakan....
Insyaallah 2-3 jenis lagi menyusul sebelum Aidilfitri....


"Celoteh Dari Mulut Comel, Turun Ke Papan Kekunci"

16 comments:

  1. itu tandanya biskut ni mmg sedap

    ReplyDelete
  2. amboi..8 jenis tu. dahsyat!
    akak x sempat nak buat sendiri sbb ade anak kecik ni agak payah skit.
    klau nak buat pun, akak buat cornflakes madu n coklat je :D

    ReplyDelete
  3. sedapp..sebab tu mereka suka makan juga...

    ReplyDelete
  4. kat rumah pun sama..hehehe..kerepek ade yg dah habisssss... :)

    ReplyDelete
  5. wahh , rajinnya buat biskut :) fiza main tunjuk je :(

    ReplyDelete
  6. heheh samalah ... kat rumah yana klu nk buat kueh sedap2 ... kami buat last minit. sbb xnk habis seblm raya

    ReplyDelete
  7. @Mrs Velentine klu ikt tekak sendiri okay la.....
    Orang lain tak tau la pulak... =D

    ReplyDelete
  8. Plannya 8 je kak @Sue-Rya Qistina,. tapi sebab bahan banyak lagi, buat je la..... =D

    ReplyDelete
  9. Coklat kan @permata biru...
    Mau tak suka...
    Hehehe..

    ReplyDelete
  10. Tu la @:: Mrs.Eady ::..
    Sambil2 tengok tv mengunyah..
    sedar2 dah habis je...
    hhewhehehh....

    ReplyDelete
  11. Sekali skala @fizafantagirO...
    kalu tak memang tunjuk juga....
    Hehheheh..

    ReplyDelete
  12. Jadilah kuih sebelum raya.. Kan @Yana Aina??
    Hehehhe....

    ReplyDelete
  13. rajinnya ayue.. nur dah malas..huhuhu.. kueh tunjuk2 je tahun ni..hihihi..

    kalu kueh home made, semua kita bubuh extra, tu yg sedap.!

    ReplyDelete
  14. Kena time rajin @Cik Nur..
    Kalau tak sama gak..
    Main tunjuk kuar duit..
    Hahahhaha...

    ReplyDelete